Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Güncelleme:

Kırıkkale'de gece saatlerinde evine dönen adam, karısını başka bir erkekle yakalayınca, yasak aşk kaçamağı yapan karısını ve adamı yaraladı. Öfkeli koca gözaltına alınırken, eşinin durumunun iyi, adamın ise ağır olduğu öğrenildi.

Kırıkkale'de evine giden koca, karısını başka bir adamla yakaladı. Olayın öfkesiyle adamı eline geçirdiği boru anahtarıyla karısını, bıçakla ise adamı yaraladı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri öfkeli adamı gözaltına alırken yaralılar ise hastaneye kaldırıldı.

KARISINI VE BİRLİKTE OLDUĞU ADAMI YARALADI

Olay, akşam saatlerinde Çalılıöz Mahallesi, Ahmet Ayık Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, eve gelen H.Ç., eşi F.Ç. ile İ.E.'yi birlikte yakaladı. H.Ç. eline geçirdiği bıçakla İ.E.'yi, boru anahtarıyla da eşi F.Ç.'yi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

BIÇAKLANAN ADAMIN DURUMU AĞIR

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, kadının durumunun iyi, İ.E.'nin ise ağır olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan kocanın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırıkkale Olaylar Aile İçi Şiddet 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300 Berkant Göktan kimdir? Berkant Göktan hangi takımlarda oynadı, Galatasaray'da oynadı mı? #9917 Gonçalo Franco kimdir, kaç yaşında,nereli, hangi takımlarda oynadı? Gonçalo Franco mevkisi ne? #9917
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

500

Yorumlar (102)

cuma yilmaz:

Habere bak ! Kocaya saldırgan diyor komedi resmen.

3503
30
yanıtYanıtla
yasir özen :

sırf bunu yazmak için geldim. dehşet aslında yasak aşk diyerek yumuşatmaya çalıştıkları İHANET dir

yanıt2802
yanıt16
D:

Zaten iyi olmayan, ahlaki ilkeleri hiçe sayan, medya sektörü toplumu bozdu. Yeni ahlaki bir medya anlayışına ihtiyaç var.

yanıt1599
yanıt15
Murat Yıldırım:

Haklısın, Basılmışlar adam sinirlenmeyip devam edin mi deseydi…

yanıt1346
yanıt9
kadir mermertaş:

Eğer bu adam ceza alırsa çok yazık. yol olur.Sonra aaa siz devam edin ben biraz dolaşır öyle gelirim moduna girer millet

yanıt968
yanıt11
Halil null:

Bu adamın ceza almaması gerekir.

2008
22
yanıtYanıtla
Alfa tr:

Utanmadan yasak aşk diyorlar bide

1873
13
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

Aşkın çeşitleri mi var ben anlayamadım yasak aşk meşru aşk gizli aşk vesaire gibi

yanıt280
yanıt7
mahmut ünsal:

medya her şeyi çarpıtarak suçluyu suçsuzmuş gibi suçsuzuda caniymiş gibi gösteriyor Adamın hiç bir suçu yok asıl zina yapanları linç etmek gerekir eğer ki müslüman bir ülkede yaşıyorsak haberinizide buna göre yazın

1197
19
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Türkiye de medya sektörünün çoğunluğu Amerikan FON larıyla fonlanıyor.Özellikle seçim öncesi. Bunu dilegetirdiğin an uyanmasınlar diye hemen karşiı tepki kötülemeye başilıyorlar 'Dıj güşler' diye. alaya alınınca bizimkilerde bıkraıyor

yanıt314
yanıt7
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title