Haberler

Zonguldak'ta Garip Olay! Öpüştüğü Kadın Dilini Kopardı

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 44 yaşındaki Tamer Ç., sahilde gezerken tanıştığı kadının öpüşürken dilini kopardığı iddiasıyla hastaneye başvurdu.

İstanbul'dan gemi ile ilçeye yük getiren gemide makine bakımcısı olarak çalışan Tamer Ç., akşam saatlerinde sahil kenarında alkol almaya başladı. Bu sırada genç bir kadınla tanışan Tamer Ç., ilerleyen saatlerde kadınla öpüştü. Bu sırada kadın, Tamer Ç.'nin dilini ısırarak kaçtı.

DİLİNE 10 DİKİŞ ATILDI

Dilinin ucunda kopma meydana gelen Tamer Ç., acı içinde ticari taksiye binerek Ereğli Devlet Hastanesi'ne gitti. Diline 10 dikiş atılan Tamer Ç., yaklaşık 4 saat süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

"BOŞ VERİN NASIL OLDUĞUNU"

Polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürülen Tamer Ç., olayı soran gazetecilere, "Boş verin nasıl olduğunu. Gazeteye çıkartmayın." diyerek yanıt verdi. Tamer Ç., 'Bayan dilinizi kasıtlı olarak mı ısırdı?'sorusunu soran bir gazeteciye ise, "Bilmiyorum?" dedi.

DİLİNİ KOPARTAN KADINDAN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Tamer Ç.'nin olayla ilgili polise verdiği ifadesinde, kadınla sahilde tanıştığını ve tanımadığını, kendisinde adresi ve telefonunun olmadığını söylediği öğrenildi. 1.39 promil alkollü olduğu belirlenen Tamer Ç. dilini kopartan kadından şikayetçi olmazken, emniyette alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Zonguldak İstanbul 3. Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (20)

Tülay:

iyi olmuş!!!!!! önüne geleni öpersen , bak neler oluyormuş

44
2
yanıtYanıtla
Urfali Abdi:

Tülay ne olur geri dön??

yanıt20
yanıt1
Tülay:

adına uygun deli zır cahil yorumcu, neye dayanarak bu yorumu yaptın heee? hiç öylesine?!!! boş , beyin boş olunca,böyle anlamsız bedava konuşma çıkar insanoğlundan , neyse tarifi tespiti kendin yapmışsın deli

yanıt6
yanıt0
Tolga:

İyi başka bi yerini koparmadı

41
1
yanıtYanıtla
Derbeder59:

Kadını zorla opmeye kalktıysa kadında kendısını savunmak ıcın dılını ısırmıstır sarhosun

27
1
yanıtYanıtla
SAGİR:

MANYAK BUNLAR YA

26
0
yanıtYanıtla
Merhaba:

Her şey niyetine göre, sen harama bulaşırsan olacağı budur. Ahirette bunun hesabı sorulmaz mı

25
1
yanıtYanıtla
çirkin_kral:

beyler Adana değil dağılın

19
1
yanıtYanıtla
MAALESEF:

Yeni tanıştığın kadınla öpüşürsen, ucuz kurtulmuşsun derim. Sadece dilini koparmış. Kadın da insan. Her türlü ruh hastalığı ve psikopatlık sadece erkekler için değil. . . .

15
1
yanıtYanıtla
Ferit:

Adanadan alışık olduğumuz için şaşırdım hadi adana geri kalma

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title