Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! Polis müdürlerinin evinde arama yapıldı

Güncelleme:

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin iddialarda adı geçen, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılıp soruşturma başlatılan 3 emniyet müdürü hakkında yeni gelişme yaşandı. Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri, akşam saatlerinde söz konusu müdürlerin evlerine gelerek savcılığın talimatıyla arama yaptı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında haklarında soruşturma başlatılan Ankara Emniyeti'ndeki 3 polis müdürünün evinde arama yapıldı.

SORUŞTURMA AÇILAN POLİS MÜDÜRLERİ KISKACA ALINDI

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalarda adı geçen, geçtiğimiz günlerde görevden uzaklaştırılıp soruşturma başlatılan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 emniyet müdürü ile ilgili kritik gelişme yaşandı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! Polis müdürlerinin evinde arama yapıldıAyhan Bora Kaplan

POLİS MÜDÜRLERİNİN EVİNDE ARAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında akşam saatlerinde 3 emniyet müdürünün evine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri geldi. TEM polisleri, savcılığın talimatı kapsamında polis müdürlerinin evinde arama başlattı.

DOSYA İÇİN KISITLAMA KARARI

Üç polis müdürüne yönelik ev aramasına neden olan soruşturmanın Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı isyan başlığı altındaki 316. madde hükmü olan "suç için anlaşma", TCK 258. maddedeki "göreve ilişkin sırrın açıklanması", TCK 277. madde hükmündeki "yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs", TCK 283. Madde hükmündeki "suçluyu kayırma" ve TCK 285. Madde hükmündeki "gizliliğin ihlali" ve ve Anayasal düzenin işleyişine karşı suçlarına yönelik gerçekleştirildiği öğrenildi. Savcılık tarafından dosya için kısıtlama kararı verildiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı 9 Mayıs'ta başkentteki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Suç örgütüne yönelik iddialarda adı geçen Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde görevli kamu görevlileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma aşamasında gizli tanık olan ve yurt dışına kaçtığı öne sürülen S.S'nin, yurt dışına kaçırılmasında ihmali olan kamu görevlileri hakkındaki işlemlerin devam ettiği, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu raporunun hazırlanmasının ardından şüpheliler hakkında adli işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ankara Emniyet Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Ankara Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hayvanları otlatmak için çıktı, bozayı pençesinden kaçamadı! Talihsiz adam feci şekilde can verdi

Hayvanları otlatmak için çıktı, bozayı pençesinden kaçamadı! Talihsiz adam feci şekilde can verdi

500

Yorumlar (12)

duran sari:

Bu soruşturma süloya kadar ulaşır

219
43
yanıtYanıtla
kısmet uslukılıç:

oraya ulaşmadan durdururlar çünkü oraya ulaşınca daha yukarılara çıkabilir endişesi olduğundan buna izin vermezler yakın zamanda sudan bahaneler ile tahliler başlar...

yanıt134
yanıt27
Hülagü Han:

kısmet: pazarlık

yanıt15
yanıt3
nihat :

Saçmalamışsın

yanıt11
yanıt20
Hülagü Han:

şimdi püskevit ferdiden bir parça daha paylaşır

31
9
yanıtYanıtla
JokerAllame:

yeni iç işleri bakanımız gerçekten işini çok iyi yapıyor birden fazla örgütü şimdiden durdurdu

35
4
yanıtYanıtla
nihat :

Her dönem kamuda görev yapan kişilerin içinde böyle çürük elmalar çıkabilir. Ama güvenlik üst yönetimleri bazen küçük balıkları feda ederek büyük balıklar için suç örgütlerine yakınlık gösterebilirler. devir değişince de meslekten men' e kadar uzanabilir.

11
3
yanıtYanıtla
BAHAR CANDAN DEĞİL:

ÜLKEMİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ÇİVİSİ

6
1
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

şuna sırf şu tipten dolayı bile müebbet verilmeli, ne sevimsiz bu ya, evlat olsa sevilmez :)

6
0
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Bu şahsın birileri tarafından kullanıldığı öne. sürüldüğü kesin, bunda öyle organizasyon yapacak vasıf yok aceba ipin ucu nereye çıkacak

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title