Haberler

Yol Verme Yüzünden Kamyon Şoförünü Vurdular

Samsun'da yol verme tartışmasında aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan kamyon şoförü yaralandı.

Olay, İlkadım ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Pirireis Caddesi'nde sabah saat 06.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ambarda kamyon şoförlüğü yapan 3 çocuk babası Aytekin A. (46), Ankara'dan yüklediği yükü Artvin'e götürmek üzere yola çıktı. Samsun'da bulunan ailesinin yanına uğrayan Aytekin A., geceyi burada geçirdikten sonra sabah yola çıktı. Aytekin A., 08 K 6108 plakalı kamyonu ile seyir ederken plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir kapalı kasa kamyonet sürücüsü ile yol verme yüzünden tartıştı. Geçmek için korna çaldığı kapalı kasa kamyonetten inen kimliği belirsiz şahıslar, Aytekin A.'ya tabancayla ateş açtılar. Vücudunun sol tarafına isabet eden kurşunla yaralanan Aytekin A., cep telefonu ile 112 Acil Servis’i arayarak yardım istedi. Aytekin A., olay yerine gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun yaralının vücudunda kaldığı tespit edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kamyonda yaptıkları incelemede şoför kapısı ile kupasında 2 kurşun deliğini olduğunu ve şoför kapısının camının kırıldığını tespit etti. Polis, olay yerinde 1 adet boş kovan buldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, kaçan silahlı saldırganların kimlik tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı.  

MUAMMER AY

SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Artvin Samsun Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title