Haberler

Yol Kesen PKK'lılar, Uzman Çavuşa Ateş Açtı!

Güncelleme:

Bingöl-Erzurum Karayolu'nu keserek, kimlik kontrolü yapan PKK'lılar, durmayarak yoluna devam eden uzman çavuşa ateş etti. Yaralı uzman çavuş hastaneye kadar gelmeyi başardı.

Karlıova- Erzurum Karayolu üzerindeki Herdo Deresi Mevkii'nde, sabah erken saatlerde itibaren yol kesen kalabalık bir PKK'lı grup, yoldan geçen araçları durdurarak içinde bulunanlara kimlik kontrolü yaptı.

UZMAN ÇAVUŞUN DA ARACINI DURDURMAK İSTEDİLER

Araçlardan indirdiği sürücü ve yolculara örgüt propagandası yapan PKK'lılar, Kiğı İlçesi'nden gelerek Karlıova'ya gitmeye çalışan ve adı açıklanmayan bir uzman çavuşun aracını da durdurmak istedi.

PKK'lılar, oluşturulan kontrol noktasına gelen ancak, durmayarak yoluna devam eden uzman çavuşun arkasından ateş açtı. Açılan ateş sonucu uzman çavuş koluna isabet eden mermilerle yaralandı.

YARALI HALDE HASTANEYE KADAR GELMEYİ BAŞARDI

Yaralı olmasına rağmen aracını Karlıova İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'ne kadar kullanan uzman çavuş, daha sonra buradaki askeri birimlerin devreye girmesiyle birlikte, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Uzman çavuşun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

HAVADAN VE KARADAN OPERASYON

PKK'lıların yol kestiği bilgisi üzerine güvenlik güçleri havadan ve karadan Herdo Deresi Mevkii'ne operasyon düzenledi. PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında sıcak temas kurulmasına rağmen teröristlerin ormanlık alana kaçtığı belirtildi.

Operasyon sonrası kapanan Karlıova-Erzurum Karayolu da tekrar araç trafiğine açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Erzurum Bingöl Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (10)

EDİ BESE63:

NORMAL

5
21
yanıtYanıtla
t.c:

üstlerine gitmiyorlar bunların bitmesini istemiyenlerden alınan emirlerle operasyonlar hep yarım hiç gitmediler denmesin onlar nereye kaçacak türk milletinin aklıyla etmeyin tarihimizi iyi analiz edin

16
6
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

İŞTE BU YA !. . BÜTÜN TÜRKİYE BU HAREKETİ BEKLİYORDU!. . SEÇİMLERİ DE PISIRIK VE ÜRKEK GÖRÜNTÜ KAYBETTİRDİ, ACİZLİK GÖRÜNTÜSÜ KAYBETTİRDİ!. . BU BÖYLE BİLİNE!. . İŞTE GÜÇLÜ TÜRKİYE BU YA!. . HERKESE HADDİNİ BİLDİRECEKSİN!. . HERKESE HAK ETTİĞİNİ TATTIRACAKSIN!. . NE DEMEK CADDE SOKAKLARDA KELEŞ’LE POZ VERMEK?!. .

18
1
yanıtYanıtla
sinirli:

hahah bide kaciyolar bu pkk lilar ya sesli guldum burda yani korkaklar namuzsuz serefsizer hainler ne haddinize kimlik kontrolu alcaklar soylence okadar cok sey varki allah belanizi versin

10
1
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

organlarini serbest birakin dunyanin hertarafindan avcilar gelir bayiltigin her pkk linin organlari senin

4
1
yanıtYanıtla
celik:

Bir ikisini arabayla ezersin gerinin üzerine kursunlari bosaltirsin al sana birkac les daha

2
2
yanıtYanıtla
OsmanliMobil-IOS:

Yol kesmeden bu operasyon olsa konuşlansa askerler keskin nişancılar oraya

2
1
yanıtYanıtla
Murat GMobil-IOS:

Ormanlık alana kaçmadı üstlerini değiştirip otobüs ve minibüslere binip sivil vatandaş olarak kaçtılar

2
0
yanıtYanıtla
memet:

hepsine ölüm yağdırın

1
0
yanıtYanıtla
oğuz oba harp:

onların yollarına güvenenin ha ben beynini allaha ve silahına dayan gerisi fasa fiso

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title