Haberler

Şehre İnen Kaplan Fransa'yı Karıştırdı! Vatandaşlar Sokağa Çıkamıyor

Güncelleme:

Fransa'da sokakta görülen kaplan, yetkilileri harekete geçirdi. Seine-et-Marne'de görülen kaplanı yakalamak için polis ve itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Başkent Paris'in doğusunda yer alan Seine-et- Marne bölgesindeki yerel yetkililer, yaklaşık 70 kilogram ağırlığında olduğu tahmin edilen bir kaplanın bölgede başı boş dolaştığı yönünde ihbar aldıkları, bunun üzerine itfaiye ve tüm güvenlik güçlerinin kaplanı yakalamak için harekete geçtiğini duyurdu. Seine-et-Marne Polis Sözcüsü havanın kararmasıyla çalışmalara ara verildiği belirtilirken kaplanın nereden geldiğinin hala bilinmediği kaydetti.

SİRKTEN KAÇMIŞ OLABİLİR

Açıklamada, kaplanın şehre yakın bir sirkten kaçmış olabileceği yönündeki iddialar da yalanlandı. Sözcü, kaplanı sağ yakalayıp etkisiz hale getirmeyi hedeflediklerini, gerekmesi halinde öldüreceklerini söyledi.

60'TAN FAZLA GÖREVLİ SEFERBER OLDU

Başı boş şekilde dolaşan kaplanı yakalamak için 60'tan fazla itfaiye görevlisi ve polis bölgede konuşlandırılırken havadan da termal kameralı helikopterlerin arama yaptığı belirtildi.

PARKTAN KAÇMIŞ OLMASI İMKANSIZ

Dünyaca ünlü eğlence parkı Disneyland civarındaki Montevrain kentinde bir cep telefonuyla görüntülenen kaplan için Disneyland yetkilileri de açıklama yaptı. Disneyland'in açıklamasında tema parklarının hiçbirinde kaplan bulunmadığı, dolayısıyla başı boş kaplanın parktan kaçmış olmasının imkansız olduğu vurgulandı.

KİMSE EVİNDEN ÇIKMASIN

Montevrain Belediye Başkanlığı ise kent sakinlerine gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları çağrısında bulunuldu. Kaplan ilk olarak sabah saatlerinde bir süpermarketin park yerine yakın bir alanda görülmesi üzerine polise bildirilmişti. Bölge sakinlerinden birinin cep telefonuyla çekilen fotoğrafta ise kaplan Seine-et-Marne'e bağlı Montevrain kentindeki yeşil bir alanda otururken görüntülenmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Disneyland Fransa Paris Marne Komik - İlginç Dünya Güncel Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (13)

mamuli:

kedidir kedi

28
3
yanıtYanıtla
yawrumu bimobilWeb@haberler.com:

70kilo kaplanmi olur kaplan genelde 300-500 kg arasi

18
6
yanıtYanıtla
bideboyledusunMobil-ANDROID:

ulan metrobusten inerken sakin evden cikmayin haberini gordum dedim noluyoo .. megersem fransada ki kopek yuzundenmis :)))

13
4
yanıtYanıtla
TEKTÜRKİYE:

HABERE BAK

6
1
yanıtYanıtla
Kangal:

Sivas Kangaldır lan o :)

1
5
yanıtYanıtla
FIKRI EGELI:

AĞAÇ TALANLARI DEVAM ETMESİ NEDENİYLE, YAKINDA TÜRKİYE DE DE YERLEŞİM BİRİMLERİNE İNMEYE DEVAM EDERLER.

2
3
yanıtYanıtla
RAZKON:

VALLA BU GAPLAN BİRİLERİNİ LOP ETMEDEN HEMEN KAFASINDAN VURULMALI , YOKSA İLK İNSANI GÖRDÜĞÜ YERE LOPPP EDER ONA GÖRE YEM OLMADAN AVLANSIN VEDE KAFASINDAN VURULSUN

0
2
yanıtYanıtla
orhanMobil-ANDROID:

bizde domuzlar orta köyde kumpir yedi haberi varmi avrupanin ne kadar önemli vah vah

2
0
yanıtYanıtla
klavye ülkücüsü:

herkese herşeye vur emri.

2
0
yanıtYanıtla
olay yeri inceleme:

bilemediniz, , ac kalmistir hayvan, , yiyecek bi seyler arayor. . . . d

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title