Haberler

Yunusemre Kent Konseyinden Vali Bektaş'a Ziyaret

Güncelleme:

Yunusemre Kent Konseyi Genel Koordinatörü Akdoğan, Yunusemre Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Bilir ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Bektaş'ı ziyaret etti.

Yunusemre Kent Konseyi Genel Koordinatörü İbrahim Akdoğan, Yunusemre Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Bilir ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yunusemre Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Bilir, Yunusemre Kent Konseyi olarak 2. Olağan Genel Kurulu yaptıklarını ve bu nedenle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Sayın Valimizin Manisa ile ilgili fikirleri, görüşleri nelerdir, biz neler yapabiliriz, öğrenmek istedik. Sizleri bir bütünün en büyük parçası olarak görüyoruz. Şehrimizin sorunları fiziki olarak bölünmüyor. Bu taraf bizim, bu taraf sizin diye bir mantık yok. Sorunları ortak. Birlikte, güçlü projelerle güzel çözümler üretebilmek için buradayız" dedi.

Yunusemre Kent konseyi Genel Koordinatörü İbrahim Akdoğan ise, "2. Genel Kurulumuzu yaptıktan sonra yönergelerimizin kabulü oldu. İlk ziyaretimize Sayın Valimizle başlayalım istedik. Yunusemre Kent Konseyi olarak meclislerimizi oluşturduk. 6 tane meclis kurduk. Bunlar, Engelliler Meclisi, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Esnaf Meclisi, Çiftçiler ve Yaşlılar Meclisi. Kent konseyi çocuk çalışma grubu oluşturduk. Bununla ilgili ekibimiz projeleri geliştirdiğinde bunları kamuoyuyla da paylaşmak istiyoruz. Sizlerin bilgi ve önerilerinizi de almak istiyoruz. Bu ziyaretin inşallah faydalı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Erdoğan Bektaş da, "Eskiden bir tane kent konseyi oluyordu, şimdi ile bağlı ilçelerin hepsinde kent konseyi bulunmakta. Biz bir bütünün parçalarıyız. Manisa ili 17 ilçesi ile bir bütündür. Bu bütüncül bakış maalesef Manisa'da oldukça eksik, belki de burada çalışmamız lazım. Umarız bu anlayışla uğraşırız. Bu olmadığı zaman herkes kendi küçük dünyasında, kendi küçük çözümlerine ulaşabilir. Halbuki dünya büyük ve ortak çözüme ulaşmamız lazım. Bu çok önemli, ortak sorunlara ortak çözümler bulamayınca kaçış başlıyor. Nereye kaçıyoruz, sorunları çözebileceğimiz yere kaçıyoruz. Hep kaçtık mı Manisa çözümsüz kalıyor. Bu ciddi bir sıkıntı, onun için bu bütüncül bakış açısı, hele büyükşehirden sonra çok önemli. Hepimiz uğraşmalıyız ve sorunlara ortak çözümler getirip herkes payını almalı. Kaçmak hiçbir zaman çözüm değildir" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdoğan Bektaş Mustafa Bilir Yunusemre Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title