Haberler

Yerel Marketten Müşterilerine 1001 Hediye

Van’ın yerel marketlerinden RANSS AVM, alışveriş yapan müşterileri için 1001 hediyeli çekiliş düzenledi.

Van'ın yerel marketlerinden RANSS AVM, alışveriş yapan müşterileri için 1001 hediyeli çekiliş düzenledi.

Van'da uzun yıllardır AVM sektöründe büyük hizmetler sunan RANSS AVM, müşteri memnuniyeti konusunda sınır tanımıyor. İçinde iki arabanın da yer aldığı 1001 hediye çeşidiyle müşterileri için çekiliş düzenleyen RANSS AVM, bölge halkı tarafından takdir edildi. Bir düğün salonunda düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı çekiliş, Milli Piyango İdaresi yetkilileri tarafından Noter huzurunda yapıldı.

Piyasaların durgun olduğu bir dönemde hem hareketliliği sağlamak hem de müşterilerinin yaptığı alışverişin karşılığını fazlasıyla kendilerine hediye olarak geri iade edebilmek anlamında böyle bir çekiliş düzenlediklerini belirten RANSS AVM yetkilileri, "Yıllardır gıda sektöründe hizmet veriyoruz. Hizmet anlayışımız, kaliteli ve zengin ürün çeşitlerimizle halkımıza hizmetin en iyisini sunmaktır. Para kazanmaktan öte, müşteri memnuniyeti bizim için çok daha önemlidir. Bugün burada, Milli Piyango İdaresi öncülüğünde, Noter huzurunda ve basın mensuplarının gözetiminde hediye çekilişimizi gerçekleştirdik. Son model iki otomobil başta olmak üzere 1001 çeşit hediyemizi müşterilerimize teslim ettik. Müşterilerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin büyük onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Otomobil kazanan şanslı müşterilerimiz Özgür Karacehennem ve Ayhan Orhan'ı tebrik ediyoruz. Allah kazasız belasız bir şekilde bu araçları kullanmayı nasip etsin. Müşterilerimizin mutlu olması, bizim mutlu olmamız demektir. Bu tür projelerimiz ilerde daha da büyüyerek devam edecektir" dedi.

Vatandaşlar ise, alışveriş yaptıkları marketin böyle bir çekiliş düzenlemesinin yerinde bir karar olduğunu belirterek, RANSS AVM yetkililerine teşekkür ettiler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Piyango İdaresi Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title