Haberler

Vali Yavuz Polislerle Bir Araya Geldi

Muş Valisi Seddar Yavuz, Özel Hareket Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Özel Hareket Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz'un Özel Hareket Şube Müdürlüğü ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan eşlik etti. Vali Yavuz'u, Özel Harekat Müdürü Bülent Vatansever ve şube personeli karşıladı. Özel Hareket polisleri ile bir araya gelen Vali Yavuz, millet olarak gurur duyduklarını söyledi. Özel hareketçilerin, milletin değerlerini hayat biçimi haline getirdiğini ifade eden Vali Yavuz, "Yaklaşık 28 yıllık meslek hayatımda kahramanlığı ve cesaretiyle övündüğümüz, milletimizin değerleriyle bezenmiş ve değerlerimizi hayat biçimi haline getirmiş bir teşkilatın mensupları olan sizlerle millet olarak daima gurur duyduk" dedi.

Tüm terör örgütlerine karşı dimdik ayakta olduklarını kaydeden Vali Yavuz, "Hepinizin bildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu coğrafyada ciddi zorluklarla mücadele ediyor. Türkiye'yi iç ve dıştan karıştırmak isteyen başta FETÖ terör örgütü olmak üzere PKK, DAİŞ, DHKP-C ve bunları taşeron örgüt olarak kullanan efendilerine karşı her zaman tetikte ve ayaktayız. Bunların hepsinin amacı aynı, bunların çoğu dışarıda kurgulanmış içerde yuvalanmış hain terör örgütleridir. Birliğimize ve dirliğimize kasteden terör örgütlerine fırsat vermeyeceğiz. Bu ülkenin asla istila edilemeyeceğini, asla proje dayatılamayacağını 15 Temmuz sonrasında meydanları dolduran milletimizle gösterdik. Dünya üzerinde bunu unutanlara, bizi unutanlara bir kez daha Çanakkale ruhunun ne olduğunu göstermiş olduk. Allah'ın izniyle biz bu hainlerden ülkemizi temizleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Halkımızın huzuru için büyük fedakarlık ve kahramanlık gösteren sizleri kendi evladımızdan ayırmadığımızı bilin" diye vurgulayan Vali Yavuz, "Sizlerin burada daha iyi imkan ve şartlarda görev yapmanız için çalışmalarımız devam ediyor. Allah sizleri muhafaza etsin. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve Allah'a kavuşan şehitlerimize minnet duygularımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemal Çalışkan Muş Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

title