Haberler

Vali Azizoğlu'nun Eşinden Şehit Ailesine Ziyaret

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, Narman ilçesi Taşburun Köyünde ikamet eden şehit Batıkan Avcı’nın ailesini ziyaret etti.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, Narman ilçesi Taşburun Köyünde ikamet eden şehit Batıkan Avcı'nın ailesini ziyaret etti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarının saldırısının ardından çıkan çatışmada şehit düşen sözleşmeli Piyade Er Batıkan Avcı'nın ailesini ziyaret eden Nilgün Azizoğlu, ailenin acısını paylaşarak, ülkenin bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını söyledi

Şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını belirten Nilgün Azizoğlu, "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız' dedi.

Şehit ailesi, Nilgün Azizoğlu'nun gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, bu zor zamanlarında kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize ve eşleri Nilgün hanıma çok teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

Nilgün Azizoğlu ve beraberindeki Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik ve Narman Kaymakamı Murat Eren'in eşi Mümine Eren aileyle birlikte Şehit Batıkan Avcı'nın köy mezarlığında bulunan kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

KIŞLAKÖY İLKOKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Nilgün Azizoğlu ve beraberindekiler Şehit ailesine yaptıkları ziyaretin ardından köy yolu güzergahı üzerinde bulunan Kışlaköy İlkokulu önünde oyun oynayan çocukları görünce aracını durdurdu, onlarla tek tek ilgilendi ve çeşitli hediyeler verdi. Okula da bir ziyaret yapan Azizoğlu, öğretmenler Esra Sancak ve Tuğba Akgümüş'ten okul hakkında bilgi aldı ve birlikte fotoğraf çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nilgün Azizoğlu Taşburun Erzurum Narman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Haluk Levent BM konuşmasında İsrail'e ne dedi? 10 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 10 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Olympiakos Aston Villa maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Olympiakos A.Villa maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title