Haberler

UEDAŞ'dan Köy Okullarına Kütüphane

Güncelleme:

Köy okullarına kütüphane kazandırmak için kitap toplama kampanyası başlatan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. vatandaşlardan destek bekliyor.

Köy okullarına kütüphane kazandırmak için kitap toplama kampanyası başlatan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), vatandaşlardan destek bekliyor.

Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyen Uludağ Elektrik Dağıtım, "Bi kitap, daha aydınlık bi hayat" projesi kapsamında ihtiyaç sahibi köy okullarına kütüphane kazandıracak. Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ederek bu yönde projeler geliştirmeye büyük önem verdiklerini belirterek, "Başta eğitim,sanat ve spor konularında olmak üzere, topluma katma değer sağlayan uzun soluklu projeleri hayata geçirmek öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu projemizde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kaynak noktasında yardım yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Kitaplar, Sürat Kargo şubeleri ve UEDAŞ İşletmelerine teslim edilebilecek

Kampanyanın18 Mart-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceği bilgisini veren Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, kampanyanın kütüphanesi yetersiz köy okulları için fırsat olduğunu söyledi.

Yüce, "Kampanya kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, çocuk hikayeleri, çocuk romanları toplayacağız. Kitapların toplanarak kütüphane kurulması için halkımızdan da destek bekliyoruz. Kampanyaya destek vermek için yapılması gereken çok kolay, kitap bağışlamak isteyenler kitaplarını ücretsiz olarak tüm Sürat Kargo şubelerineve UEDAŞ İşletme Müdürlüklerine teslim ederek bize ulaştırabilir. Kitap bağışı konusunda halkımızdan da destek bekliyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet İslamoğlu Sürat Kargo Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title