Haberler

Görüşmeden yeni detaylar! Oturma düzenine itiraz eden Özel, Bahçeli'nin adı zikredilince ikna olmuş

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel'in AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı görüşmeden yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Görüşmenin yapıldığı salondaki oturma düzenine Özel'in itiraz ettiği, AK Parti kurmaylarının da "MHP Lideri Bahçeli ile görüşmede de aynı düzen uygulanıyor" diyerek Özel'i ikna ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 1 saat 35 dakika süren görüşme siyaset gündemine damgasını vurdu. Sıcak bir ortamda geçtiği öğrenilen görüşmeden yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

BOŞ BIRAKILAN KOLTUK DİKKAT ÇEKTİ

CHP lideri Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki tarihi görüşmeye damga vuran görüntülerden birisi de hiç şüphesiz Erdoğan'ın yanında bulunan boş koltuk oldu. Koltuğun neden boş bırakıldığına dair ortaya pek çok komplo teorisi atıldı.

Görüşmeden yeni detaylar! Oturma düzenine itiraz eden Özgür Özel, bakın nasıl ikna edilmiş

ÖZGÜR ÖZEL DE RAHATSIZ OLDU

Kritik görüşmede boş bırakılan koltuğun CHP lideri Özel'i de rahatsız ettiği öğrenildi. Özel'in oturma düzenine itiraz etmesi üzerine AK Parti kurmayları MHP Lideri Bahçeli ile görüşmede de aynı düzenin uygulandığının anlatıldığı ifade edildi.

Görüşmeden yeni detaylar! Oturma düzenine itiraz eden Özgür Özel, bakın nasıl ikna edilmiş

İADEİZİYARET TEKLİF EDİLDİ

Özgür Özel, Erdoğan'a, oturma düzenini doğru bulmadığı ve bunun telafisine ihtiyaç olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise bunun üzerine Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'a dönerek, en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'ne iadeiziyaret gerektiğini söylediği belirtildi Özel'de bunun üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi'ne yapılacak ziyaretten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Özgür Özel AK Parti MHP Gündem Politika Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500

Yorumlar (11)

Ölüler kulubü:

Reisin karşısında konuşacak bir şeyi olmadığı için oturma düzenini bahane etmiş..senin vizyonun, çapın reisin karşısında durmana bile yetmez. adam yerine koymuşlar kıymetini bil nereyi gösterirlerse otur işte...

256
482
yanıtYanıtla
Okan Özkan:

bu kibir bitirir işte insanı

yanıt82
yanıt25
hayrettin ozkan:

Bu kibir diyen arkadaş. Bu kibir değil. Biri Reis, Cumhurbaşkanı. Olsun o kadar.

yanıt34
yanıt52
Luckyboom:

Yıllardır canlı yayın teklifi geliyor, birini kabul edebilmiş mi? Prompterla olmaz bu işler..

yanıt27
yanıt13
mehmet:

SN. Özgür Özel SAKIN BU DURUŞUNU BOZMA. halktan biri olarak kal. halkın içinde kal. halkla yaşa. makama şana şöhrete kapılıp saraylara kanma.

256
126
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Ayıp etmişler ( Böyle güzel bır tabloya Nıye gölge düşürülürki ??? )

57
25
yanıtYanıtla
nb2664:

Boş koltukmu sorun devletin ve milletin mi sorunu sorun?Olmadık şeylere kafa takıp vakit harcamadan Elele çözüm bulmak zamanı gelmiştir artık gerkirse ortak hükümet kurulsun tüm sorunlar çözülsün millete hizmet değilmi asıl olan?

55
15
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Yahu CHP'yi sevmem de... Bahçeli ile Özel'i aynı kefeye koymak ne derece doğru? Bir tanesi her ne olursa olsun; dediğim gibi sevmesem de ana muhalefet partisinin lideri; diğeri ise koltuk değneği olmaktan öteye geçemeyen, MHP'yi mahfeden; ne akan ne de kokan bir adam.

20
25
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

demekki bu toplantının konusu toplanılan yerdeki koltukların oturma düzenydi her iki tarafta bu konuda ikna olduğuna göre bu çok büyük önemli sorun bu toplantıyla çözülmüş oldu

9
2
yanıtYanıtla
Safe Safer:

Yüzünde hiçbir rahatsızlık ibaresi yok

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title