Haberler

Toroslar'dan, 'Müzikalite' Gecesi

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi’nin, Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi’nin (MEKADİM) ile birlikte organize ettiği gecede sahne alan ünlü sanatçılar Ali-Aysun Kocatepe çifti, ‘Müzikalite’ başlıklı gösterilerinde, şarkıların gerçek öykülerini müzikseverlerle buluşturdu.

Mersin'in merkez Toroslar Belediyesi'nin, Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi'nin (MEKADİM) ile birlikte organize ettiği gecede sahne alan ünlü sanatçılar Ali- Aysun Kocatepe çifti, 'Müzikalite' başlıklı gösterilerinde, şarkıların gerçek öykülerini müzikseverlerle buluşturdu.

Toroslar Belediyesi ile MEKADİM'in işbirliğiyle düzenlenen ünlü sanatçılar Ali- Aysun Kocatepe çiftinin sahne aldığı 'müzikalite' konser programı, yoğun ilgi gördü. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen geceye, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MEKADİM Yönetim Kurulu Başkanı Sabahittin Batmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, sivil toplum teşkilatlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. Programın açılış konuşmasını yapa MEKADİM Başkan Vekili Erdoğan Günal, derneğin kuruluş amacını ve faaliyetlerini anlatarak, önemli bir tecrübe ve bilgi birikimin sahibi olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın Mersin'in simge isimlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bugüne kadar MEKADİM'e sunduğu katkı ve desteklerinden dolayı da kendisine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından romantik şarkıların unutulmaz ikilisi Ali- Aysun Kocatepe'nin sahne aldığı konsere geçildi. Konserde, edebiyat dünyasının önemli isimlerinin şiirlerine yer veren Ali- Aysun Kocatepe çifti, yayınlandıkları dönemlere damga vuran şarkı ve türkülerin gerçek öykülerini de anlatarak salondaki dinleyicilere duygulu ve keyifli anlar yaşattı. Programın sonunda, MEKADİM Yönetim Kurulu Başkanı Sabahittin Batmaz, geceye sunduğu katkılarından dolayı Başkan Tuna'ya bir plaket takdim ederek, teşekkür etti. Kültürler arası diyalogun önemine değinen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise MEKADİM'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek; "Gecede sahne alan sanatçılarımız Ali ve Aysun Kocatepe'nin konseri bizleri 68 ve 78 kuşağının derinliklerine götürdü. Şarkıları ve türküleri öyküleriyle birlikte dinlemenin güzelliğine hep birlikte eriştik.Organizasyonda emeği geçen Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi yönetimine ve gecede sahne alan Sayın Ali ve Aysun Kocatepe'ye teşekkür ediyorum.Programa katkıda bulunmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ediyorum" dedi.

Başkan Tuna, konuşmasının ardından ünlü sanatçılar Ali-Aysun Kocatepe'ye güzel bir program hazırladıkları için teşekkür ederek, üzerinde Toroslar Belediyesi'nin logosunun bulunduğu birer fincan takımı hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aysun Kocatepe Hamit Tuna Toroslar Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti? Survivor kim kazandı? 10 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Nafile Namazları Camide mi Yoksa Evde mi Kılmak Daha Faziletlidir?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title