Haberler

Tarladan halka 'organik hizmet '

Güncelleme:

Tarladan halka 'organik hizmet ' Kayseri'nin Develi İlçesi'nde yaşayan Emre Çalış, kendi ektiği organik ürünleri bahçeden taze olarak vatandaşlara sunuyor.

Tarladan halka 'organik hizmet '

KAYSERİ - Kayseri'nin Develi İlçesi'nde yaşayan Emre Çalış, kendi ektiği organik ürünleri bahçeden taze olarak vatandaşlara sunuyor.

Vatandaşlar, sunulan hizmetle, alacakları ürünleri reyonlardan değil organik olarak dallarından taze olarak alıyor. Taze ve organik ürünleri seçerek toplayan vatandaşlar ise hizmetten memnun olarak bahçeden ayrılıyor. 5 yıldır organik ürün üretimi yapan Emre Çalış, "Çilek, böğürtlen, ahududu, kavun, karpuz, salatalık ve daha birçok organik ürünümüz var. Rabbim neler verdiyse çoğu burada var, vatandaşlarımız geliyor kendi eliyle taze taze seçip toplayıp alıyor ve bu hizmetten memnun kalıyorlar. Biz burada memnuniyete bakıyoruz, samimiyete bakıyoruz. Talep çok, devamlı gelen müşterilerimiz var, hafta sonları genelde burası çok kalabalık oluyor. Kayseri'den geliyorlar, Develi'den tanıdıklarımız geliyorlar, eş dost akraba ve tanıdığımız insanlar geliyor ve memnun şekilde ayrılıyorlar. Keçi sütünden neftaliye ve çileğe kadar her çeşit organik ürünümüz var. Gelenlere ikramlarımız oluyor gönüllerini alıyoruz, biz burada gönül kazanmaya niyet ettik" ifadelerini kullandı.

Alış verişten memnun kalan vatandaşlar da, "Güzel bir hizmet, herkes kendi istediği gibi gelip taze taze topluyor, çok güzel düşünülmüş bir şey" diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Develi Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title