Haberler

Tariş'in Pelitköy Fabrikası Üretime Hazır

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'nin (Tariş) Pelitköy de satın aldığı Zeytinyağı Fabrikası üretime hazırlandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'nin ( Tariş ) Pelitköy de satın aldığı Zeytinyağı Fabrikası üretime hazırlandı.

Fabrika için önümüzdeki günlerde açılış düzenleneceğini anlatan Tariş yönetim kurulu üyesi Kenan Çoban, fabrikanın Pelitköylü ortaklar için büyük kolaylık olacağını söyledi. Tariş'in Pelitköy de satın aldığı fabrikada sezon hazırlıkları devam ederken Tariş Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Çoban ve Tariş Müdürü Emrah Öztürk fabrikadaki hazırlık çalışmalarına katıldı. Fabrika çevresinde bulunan zeytinlerin hasadından elde edilen ürünlerin işlenmesinden kaliteli zeytinyağı çıktığını anlatan, Müdür Emrah Öztürk, önümüzdeki günlerde fabrikanın törenle hizmete gireceğini söyledi. Tariş yönetim kurulu üyesi Kenan Çoban da, hizmetin Pelitköylü Tariş üyelerinin yağına geldiğini kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Balıkesir Pelitköy Tariş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title