Haberler

Suşehri Belediye Hamamında Tadilat Yapılacak

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede bulunan hamamda tadilat çalışması yapılacağını söyledi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçede bulunan hamamda tadilat çalışması yapılacağını söyledi.

Yapıldığı tarih tam olarak bilinmeyen ve bölgenin tek hamamı olarak halen hizmet veren Suşehri Belediyesine ait özel bir firma tarafından işletilen hamamda mühendislerle birlikte incelemelerde bulunan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ekipler tarafından ilk etapta fizibilite çalışmalarına başlandığını, çalışmaların ardından yapılacak olan projelendirme çalışmalarından sonra tadilat çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Sel açıklamasında,"İlçemizde bulunan ve halen faaliyette olan hamamda tadilat yapmayı hedefliyoruz. İlk olarak çevresinde bulunan, çirkin görüntü sağlayan eski yapıları yıkarak, hamamı gün yüzüne çıkmasını sağladık. Şimdi ise mühendislerle birlikte fizibilite çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Gerekli proje çalışmaları yaparak, Erkek ve Bayanlar için ayrı yüzme havuz ile birlikte spor salonları yapmayı hedefliyoruz. Bunun şuanda alt yapı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Amacımız bölgenin tek hamamını canlandırmak istiyoruz" dedi.

Belediye başkanlığının önceki dönemlerinde hamamın tadilat çalışmalarını kendisi tarafından yapıldığını anımsatan Sel, "Allah izin verirse ilçemize güzel bir tesis daha kazandırmış olacağız. Bu çalışmanın ilk etabı olan projelendirme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Endiresliozcanozbek1950@hotmail.com:

yine sallamışsın hamam kaç metre kare ki bayanlara ayrı erkeklere ayrı yüzme havuzu yapacaksın havuz olmazsa çağ yaparsın dilin kemiği yok salla sallayabildiğin kadar.Senin günahlarını hamam paklamaz.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title