Haberler

Devlet Bahçeli'nin ihanetle suçladığı Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt gecikmedi

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etmemiş ve bugün yaptığı açıklamada "Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli'nin sözlerine mazbata töreni sonrası yanıt veren Dervişoğlu, "Bir kişi öyle dedi diye bir büyük camianın gönlünü kıramam" dedi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında İYİ Parti kurultayında genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etmediği yönünde kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap vermişti. Bahçeli, "Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" ifadelerini kullanmıştı.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bugün mazbatasını aldığı tören sonrasında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu kendisini ihanetle suçlayan Devlet Bahçeli'ye de yanıt verdi.

"BEN ONUN PARTİSİNDE 10 YILI AŞKIN İL BAŞKANLIĞI YAPTIM"

Dervişoğlu, "Kritik bir cümle var hainlikle ilgili, ben onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım ayrıca hayatımın hiçbir döneminde de kendisine karşı böyle maksadı aşan ifadelerde bulunmadım. Bir de üzerimde hakkı ve emeği var, yani Türk siyasetinde şayet bugün buralardaysak bugüne kadar yapmış olduğumuz yolculukların, edindiğimiz tecrübelerin hayatımızda önemli bir yeri var ben onların hiçbirini yok sayamam. Bir kişi öyle dedi diye de bir büyük camianın gönlünü kıramam" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli İYİ Parti MHP 3.Sayfa Politika Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (22)

ATA null:

Sayın Musavat bey karşımızda bir büyüğümüz var çok da saygılısın yine saygılı davranmaya devam et yolun açık olsun

223
426
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

Büyük olan kim?

yanıt303
yanıt91
Can null:

Hangi büyük be hadi ordan

yanıt320
yanıt129
sade vatandaş:

yumurtacıdan ne kadar yumurta aldıysak cılk çıktı

yanıt98
yanıt18
Sefa:

can büyük arıyorsan var bende..

yanıt78
yanıt118
habar mabar:

büyüklük allaha mahsusdur dur hele geri bas

yanıt133
yanıt16
Bir insan:

Helal olsun adam ders gibi cvp vermis aslinda

334
62
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

İyi ki tam zamanında İYİ PARTİ DEN istifa etmişim.Huzurluyum.

160
136
yanıtYanıtla
Turan Şahin:

anayasanın ilk 4 maddesi gündeme gelir,değiştirilmek istenirse o zaman bakacaz kimin milliyetçi,halkçı olduğuna,

169
13
yanıtYanıtla
Alaaddin Coşkun:

Musavvat bey siz doğru olanı yaptınız.Devlet reis kızgınlıkla böyle söylemiştir siyasette olur böyle şeyler ilerde barışırsınız yeterki bölücü vatan hainleriyle asla aynı safta olmayın yol yürümeyin.

65
69
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title