Haberler

Süleymanpaşalılar Orhan Gencebay Keyfini Ahırkapı Roman Orkestrası ile Yaşadı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayına özel altı konserden oluşan ’Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor’ konserlerinin ilkini, Ahırkapı Roman Orkestrası’nın Orhan Gencebay Şarkıları konseri ile gerçekleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayına özel altı konserden oluşan 'Süleymanpaşa Ustaları Ağırlıyor' konserlerinin ilkini, Ahırkapı Roman Orkestrası'nın Orhan Gencebay Şarkıları konseri ile gerçekleştirdi.

Sahil dolgu alanı amfi tiyatroda gerçekleşen konsere, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile eşi Belgin Eşkinat, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve çok sayıda müziksever gelerek Orhan Gencebay şarkılarını dinleme keyfini yaşadı.

ORHAN GENCEBAY'IN 9 ESERİ SESLENDİRİLDİ

Burhan Şeşen'in sunuculuğunu üstlendiği gecede, Ahırkapı Roman Orkestrası, Orhan Gencebay'ın Korkulu Rüyam, Dil Yarası, Dilenci, Akşam Güneşi, Bir Teselli Ver, Gitti de Gitti, Batsın Bu Dünya, Kaderimin Oyunu ve Gönül eserlerini seslendirirken, gecenin finali vatandaşların isteği üzerine Trakya Havası eşliğinde yapıldı.

"BU GÜZEL GECE İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Gecenin sonunda Ahırkapı Roman Orkestrası solistine çiçek takdim eden Başkan Eşkinat, "Olağanüstü bir kabiliyet, olağanüstü bir ses. Ama hepsinden de öte çok çok çalışmak. İşte Orhan Gencebay böyle usta oldu. Onun için çok çalışmak lazım. Bazıları öyle gelip geçiyor ama bazıları yüreklere kazınıyor. Dillerden dile, nesillerden nesillere geçiyor. İşte Orhan Gencebay böyle bir baba. Süleymanpaşalılar için 6 serilik bir ustalara saygı konseri hazırladık. Bu akşamki ilk konuklarımız Ahırkapı Roman Orkestrası oldu. Bu güzel gece için onlara teşekkür ediyorum" dedi.

"KATİL HASAN TEKİRDAĞ'IN SİMGESİ"

Ahırkapı Roman Orkestrası'nda Tekirdağlı dünyaca ünlü klarnet virtüözü Katil Hasan'ın yeğeninin de olduğunu öğrenen Başkan Eşkinat, "Katil Hasan Tekirdağ'ın simgesi. Sanatıyla, beyefendiliğiyle, yaşamı ile Süleymanpaşa'nın örnek vatandaşlarından biri. Onun için belediye meclisimiz şöyle bir karar aldı. Biz Katil Hasan'ın namıyla büyük bir heykelini Türkiye'nin en büyük heykeltıraşına yaptırıyoruz. Önümüzdeki aylarda da Tekirdağlılara sunacağız" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Gencebay Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Tekirdağ Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı helal mi, caiz mi? Postpartum (doğum sonrası) depresyon nedir? DOLAR BUGÜN NE KADAR? #128176 16 Mayıs 2024 dolar / euro bugün kaç TL? #128184 Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title