Haberler

Suat Özsoy, Mali Müşavirlik Mesleğini Anlattı

Güncelleme:

KSMMMO Başkanı Suat Özsoy, öğrencilere müşavirlik mesleği ve mesleğin geleceği hakkında bilgi verdi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Suat Özsoy, öğrencilere müşavirlik mesleği ve mesleğin geleceği hakkında bilgi verdi.

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda düzenlenen 'Mali Müşavirlik Mesleği, Geleceği ve Meslekte Kariyer Fırsatları' konulu konferansa KSMMMO Başkanı Suat Özsoy, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Özsoy, konferansta öğrencilere mesleğe yönelik nasihatlarda bulundu.

Konferansta bir konuşma yapan KSMMMO Başkanı Suat Özsoy, "Bir işte başarılı olmak için o işi sevmek gerekir. O işi yapan başarılı kişileri örnek almak gerekiyor. Hayat hiçbir zaman dos doğru değildir. Kişinin önüne bir sürü engel çıkabilir. Bu engelleri yıkmak için de çalışmak lazım" ifadelerinde bulundu.

Özsoy konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Bir mali müşavir olabilmek için ilgili bölümlerden veya denkliği olan okullardan mezun olmak gerekir. 4 yıllık fakülteyi bitirdikten sonra staj başlatma sınavına giriliyor. Burada yüz puan üzerinden 60 almak lazım. Staj da bir mali müşavir gözetiminde yapılmaktadır. Bir mali müşavirin yanında da sınırsız sayıda stajye çalışabilmektedir. Staj sonrasında da öğrenciler, yeterlilik sınavına girmektedir."

Konferans, Özsoy'un öğrencilerden gelen soruları cevaplandırması ile sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suat Özsoy Kayseri Yerel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 162. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 22 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title