Haberler

Silopi Myo'da Bankacılık Semineri Düzenlendi

Şırnak Üniversitesi tarafından Silopi Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) bankacılık semineri düzenlendi.
Silopi Meslek Yüksekokulu'nda verilen seminere Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ali Akmaz, rektör yardımcıları İsmail Taş, Mehmet Nuri Nas,...

Şırnak Üniversitesi tarafından Silopi Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) bankacılık semineri düzenlendi.

Silopi Meslek Yüksekokulu'nda verilen seminere Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz, rektör yardımcıları İsmail Taş, Mehmet Nuri Nas, Silopi MYO Müdürü İbrahim Hüseyni, ilçedeki banka müdürleri ve öğrenciler katıldı. İki oturum şeklinde verilen seminerde banka müdürleri katılımcılara, bankacılık mesleği hakkında bilgiler ile bankacılık sektöründe kariyer edinme ve yaşanan sorunları anlattı.

Seminer hakkında görüşlerini anlatan Silopi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Sibel Yaşar, "Bu seminerde bankacılıkta kariyer yönünden neler yapacağımızı öğrendik. Bankacılıkta müdürlüğe geçişlerde ne gibi aşamalardan geçeceğimizi öğrendik. Bu tür faaliyetler olması bizim için çok faydalıdır. Mesela kariyer yönünden iyi oluyor. Nasıl eğitimler yapacağımızı, neler yapacağımızı onlardan öğreniyoruz" diye konuştu.

Emel Karahan adlı öğrenci ise, seminerin verimli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: "Burada bankacılık bölümünü okuyorum. Okulumuzun hocalarından Atilla ve Kamuran hoca bizi geliştirmek için burada bir seminer gerçekleştirdiler. Bu seminerde ileride işe atanacağımız zaman kendimizi ne tür geliştirebiliriz, neler yapabiliriz, o yönden çok faydası dokunuyor. Bundan sonra bir işe girince neler yapabiliriz, ne tür kendimizi geliştireceğiz, nasıl işe gireceğiz, işe girince neler yapabileceğiz, iş başvurularına iş görüşmelerinde hangi bankaları tercih edeceğiz, bunlar hakkında bilgi aldık." - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Taş Ali Akmaz Şırnak Silopi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title