Haberler

Siirt Belediyesi Filistin yararına yardım kampanyası düzenledi

Güncelleme:

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Filistin yararına yardım kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında Kadın Yaşam Merkezi öğretmen ve velilerin hazırladığı yemek, tatlı ve içecekler satışa sunuldu. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Gazze'de yaşanan katliamları lanetleyerek yardım kampanyasına destek verenlere teşekkür etti.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Filistin yararına yardım kampanyası düzenlendi.

Hz. Fakirullah Caddesi Sancaklar Okulu önünde düzenlenen yardım kampanyası, Siirt Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kadın Yaşam Merkezi öğretmen ve velilerin kendi evlerinde yaptıkları yemek, tatlı ve içecekleri satışa sundu. Gazze'de insanlık dışı bir katliama maruz kalan Filistin halkına destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlediklerini ifade eden Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, "Gazze'de yaşanan masum çocukların, bebeklerin ve kadınların acımasızca katledilmesini lanetliyorum. Ümidimiz ve beklentimiz bir an evvel bu soykırıma ve vahşete dur denilmesidir. Yardım kampanyasına destek veren Siirtli hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siirt Belediyesi Kemal Kızılkaya Filistin Gazze Siirt Kültür Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title