Haberler

Ressam Hanımlardan Annelere Özel Sergi

Manisa'nın Akhisar İlçesinde Resim Yapmayı Seven Hanımları, 6 Aylık Çalışma Sonucu Ustalıkla Yaptıkları Resimleri "Anneler Günü" Özel Sergisinde Sanatseverlerin Beğenisine Sundular.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde resim yapmayı seven hanımları, 6 aylık çalışma sonucu ustalıkla yaptıkları resimleri "Anneler Günü" özel sergisinde sanatseverlerin beğenisine sundular.

Fert-Art Resim Galerisi'nde yaklaşık 6 aydır resim yapan hanımlar, aldıkları eğitim sayesinde hünerlerini bu kez tablolarda gösterdiler. Berrin Erkan, Feriha Dağlı, Gülşah Çanlı, Gülçin Süer, Jülide Koyun, Rukuye Durmaz, Şadiye Nayman ve Zerrin Fıstıkçı isimli hanımlar, yağlı boya, pastel ve ebru çalışmalarını içeren 35 ayrı eser ortaya çıkardılar. Birbirinden güzel resimler, Anneler Günü özel sergisi, Fert-Art Resim Galerisi'nde sade bir törenle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergiye katılan hanımlardan Feriha Dağlı, "6 ay gibi kısa bir zamanda sanatçı annelerimiz yaptıkları yaklaşık 35 adet resimle ilk sergilerini açtılar. Sergimiz bir hafta açık kalacak" dedi. Serginin açılış törenine katılan davetlilere kokteyl ikram edildi.

(KŞ-ÖA-YK)

22.05.2007 13:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title