Haberler

Rektör Gönüllü Misafirlerine Üniversiteyi Anlattı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, hafta sonunda birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, hafta sonunda birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Yağcılar, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Sanatçılar Şebnem ve Fatih Kısaparmak'ı misafir etti. Gelen ziyaretçilere Adıyaman Üniversitesi kampus alanını gezdiren Rektör Gönüllü, üniversitenin projelerinden bahsederek Adıyaman Üniversitesi'nin emin adımlarla büyüyerek ilerlediğini vurguladı. Gönüllü, Üniversitenin gelişim master planı çerçevesinde, bilimin ışığında çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.

Kampus alanını gezen Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Adıyaman Üniversitesi'ni çok beğendiğini ifade ederek, "Adıyaman Üniversitesi'nde geleceğe dair yatırımların yapıldığını görmek bizlere umut ve güven veriyor" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer ise ziyaretinde yaptığı açıklamada, Adıyaman Üniversitesi'nin genç beyinleri bünyesinde barındıran ve Türkiye'nin ve Adıyaman'ın önemli sorunlarına çözüm bulmak için elindeki tüm imkanları kullanan dinamik bir üniversite olduğunu belirtti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi'nin gösterdiği gelişimden memnuniyet duyduğunu, Adıyaman Üniversitesi'nin hak ettiği yere gelmesi için hukümet olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Şebnem ve Fatih Kısaparmak çifti ise, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'nün sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Gönüllü'ye teşekkürlerini illettiler.

Üniversiteyi ziyaret eden misafirler Üniversite Onur Defterini imzalarken, Rektör Gönlüllü ziyaretçilere çeşitli hediyeler verdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Talha Gönüllü Kosova Cumhuriyeti Eğitim Bir Sen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title