Haberler

Ortekin'in Eşinden Sonra Kayın Valideside Vefat Etti

Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in eşi Fevziye Ortekin'den sonra kayınvalidesi Fatma Kurt da yaşamını yitirdi.

Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in eşi Fevziye Ortekin'den sonra kayınvalidesi Fatma Kurt da yaşamını yitirdi.

Aydın Belediyesi'nin eski başkanlarından İlhami Ortekin'in evinde 25 Şubat'ta sabahın erken saatlerinde yangın çıkmış, Başkan Ortekin, eşi Fevziye Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt yoğun çabalar sonrasında alevlerin içinden kurtarılmıştı. Yangında ağır yaralı olarak çıkarılan Fevziye Ortekin 1 Mart'ta hayatını kaybetmişti.

Aydın Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen İlhami Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt 18 gündür tedavi altındaydı. Yangın sonrası sağlık durumu Başkan Ortekin ve eşine göre daha iyi olduğu gözlenen Fatma Kurt (91) gece 23: 30 sıralarında yaşamını yitirdi.

Fatma Kurt'un cenazesinin Cuma namazına müteakip Bey camiinden kaldırılacağı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

ilhami ortekin fatma kurt aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title