Haberler

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek'ten Köylerde Pazar Mesaisi

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, pazar gününü Hamamköy ile çevresindeki köylerde geçirdi.

Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, pazar gününü Hamamköy ile çevresindeki köylerde geçirdi. Ödemiş Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Abdullah Dölek vatandaşlarla bir araya geldi.

Dün önce Hamamköy'e giden Kaymakam Abdullah Dölek, geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılarak çalışmalarına başlanan halı saha ile ilgili incelemelerde bulundu. Dölek, Hamamköy'e 14 derslikli yeni bir okul binasının müjdesini verdi.

HAMAMKÖY'E YENİ BİR OKUL

Hamamköy ve civarındaki öğrenciler için 14 derslik bir okul inşa edileceğini belirten Dölek, yeni okulun köy meydanında bulunan tek katlı eski okulun yerine inşa edileceğini açıkladı. Köy meydanındaki eski ilkokul binasını da inceleyen Dölek'e vatandaşlar da eşlik etti.

Güney, Çayır, Demirdere, Hamamköy ve Küçükören köylerinin kullanımına sunulmak üzere okulun hemen yanında inşaatına başlanan halı sahanın kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekleyen Dölek, Aydın Dağları'nın arasında yer alan köyde halkın sporla vakit geçirebilecekleri, turnuvalar düzenleyebilecekleri bir tesise kavuştuklarını söyledi.

DEMİRDERE'DE YORGUNLUK ÇAYI

Dölek daha sonra Demirdere köyüne geçerek burada da çalışmaları tamamlanmak üzere olan sulama suyu sondaj çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Bölgede okullarda yapılan bakım ve onarım çalışmalarını da inceleyen Dölek, Demirdere köyünde vatandaşlarla yorgunluk çayı içti. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Dölek, hatıra fotoğrafı çektirip muhtar Muammer Kırıcı ve köy halkıyla sohbet etti.

Köylerde hayatın ve üretimin kolaylaşması için her türlü hizmeti köylere taşımak için çalıştıklarını söyleyen Kaymakam Abdullah Dölek, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin görev süreci tamamlanana kadar köylerdeki tüm projelerin takipçisi olduklarını dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title