Haberler

Ödemiş 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu'na Destek

2013-2014 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başladığı ilk hafta eğitim camiasına başarılar dileyen Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ilçedeki bazı okulları ziyaret etti.

2013-2014 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başladığı ilk hafta eğitim camiasına başarılar dileyen Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek ilçedeki bazı okulları ziyaret etti. İlçeye bağlı Kızılcavlu köyü ilkokulunu ziyaret eden Kaymakam Abdullah Dölek burada öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Daha sonra Ödemiş 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Dölek, burada Köylere Hizmet Götürme Birliğinin yarıyıl tatilinde yaptığı çalışmaları yerinde inceledi öğretmenlerle sohbet etti.

Dölek, 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu'nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulumuzda birliğimiz aracılığı ilçe milli eğitim ve il milli eğitim il özel idare katkıları ile öğrencilerimizin kız erkek pansiyonlarında yer sağlıklaştırma parke çalışması yaptık. Aynı zamanda okulumuza yeni bir öğrenci servis aracı da aldık. Öğrencilerimizin eğitimleri için her şey yapılsa da azdır. Biz de imkanlarımız doğrultusunda şuan bu okulumuz ile birlikte toplam da en acil eksikleri olan 20 okulumuzda çalışmalar yaptık yapmaya devam ediyoruz. Aynı zaman da bu okulumuza TBMM'nin kırmızı halıları geldi TBMM yetkililerini de okulumuz adına teşekkür ediyoruz. 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci turunda sevgili öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize başarılı bir dönem diliyorum"

Okula alınan servis aracı ile de okul bahçesinde küçük bir tur atan Dölek, yapılan çalışmalar ve okula alınan aracın iyi günlerde kullanılması temennisinde bulundu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Ödemiş Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title