Haberler

Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası'nda Zorlu Mücadele

Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası renkli görüntülere sahne oldu.

Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakaları, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de izledi.

Türkiye Muay Thai Federasyon Başkanlığı ile Muratpaşa Belediyesi'nin destek verdiği, Muay Thai Federasyonu Akdeniz Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Urlu ve Milli Takım Baş Antrenörü Yasin Urlu'nun organizasyonunda düzenlenen Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası Süper Lig 9. Ayak karşılaşmaları, Muratpaşa Belediyesi yanı Kent Meydanı'nda yapıldı.

Kent Meydanı'nda hazırlanan ringe görsel şov ve ışık gösterileri ile çıkan bay ve bayan sporcuların müsabakalarını, Muratpaşa Kaymakamı ve Federasyon İdare Başkan Vekili Fatih Kocabaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Türkiye Muay Thai Federasyonu Asbaşkanı Okşar Taştan, İcra Kurulu Başkan Vekili Hasan Yıldız, çok sayıda federasyon yetkilisi, Muay Thai eski Dünya Şampiyonu Ali Pehlivan, Almanya'dan gelen Muay Thai hocası Harabi Derin ile binlerce sporsever izledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Bu organizasyonda katkısı bulunan herkese, Muratpaşa Kaymakamımız Fatih Kocabaş ve Muay Thai Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum. Sporcu arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvada, finale çıkan isimlerin Milli Takıma seçilerek Dünya Muay Thai (Thai boks) Kupası'nda ülkemizi temsil edeceğini belirten Türkiye Muay Thai Federasyonu Milli Takım Baş Antrenörü Yasin Urlu, organizasyona destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi sundu.

Muratpaşa Belediyesi Muay Thai Atatürk Kupası Süper Lig 9. Ayak karşılaşmaları sonucunda sporcular Hüsnü Sarı, Ali Dursun, Hatice Erdoğan, Metehan Karaca, Eren Uçar, Yusuf Kırkıncı, İbrahim Yüksel, Ayşe Uçar ve Şenol Türk rakiplerini yenerek madalya ve kupa almaya hak kazandı. Sporcuların kupa ve madalyaları, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve federasyon yetkilileri tarafından verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Muratpaşa Kocabaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title