Haberler

Milli Eğitim Müdürlerinin Tayinleri

Son Milli Eğitim Müdürleri Kararnamesi uyarınca tayininin çıkması beklenen İl Milli Eğitim Müdürü M.Emin Korkmaz'ın Bitlis'te kalması sevinçle karşılandı.

Son Milli Eğitim Müdürleri Kararnamesi uyarınca tayininin çıkması beklenen İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz'ın Bitlis'te kalması sevinçle karşılandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim-Sen Bitlis Şube Başkanı Savaş Ülkü, "Milli Eğitim Müdürümüzün tayininin çıkmaması bizleri sevindirmiş, ilimiz için hayırlı olmuştur" dedi.

Bitlis'in eğitim anlamında iyi bir yere gelmesinde büyük emekleri olan Korkmaz'ın görevine devam etmesinin ilin başarısını daha da artıracağına inandığını belirten Ülkü, "Geçmiş yıllarda Bitlis'in başarı düzeyinin düşük olması bizleri hem eğitimci olarak hem de Bitlisli olarak üzmüştür. Ancak son yıllarda Milli Eğitim Müdürümüz ve Milli Eğitim camiasının yapış olduğu çalışmalardan sonra başarımız önemli ölçüde artmıştır. Bu başarının devamı için Müdürümüzün tayininin çıkmaması bizleri mutlu etmiştir"

şeklinde konuştu.

Ülkü, "Bitlis'te Milli Eğitim Müdürlüğünün yanında öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerimiz ve ailelerimizin de katkılarıyla bu başarıyı yakaladık. Bu başarının sürekliliğinin sağlanması için daha pozitif çalışmalar yapılması gerekiyor. Başarının daha üst düzeylere ulaşması için öğretmen, öğrenci ve veli ilişkisinin daha üst düzeylere çıkması sağlanmalı. Bunun bu derece sağlanmasında öğretmenlerimizin başarısı da unutulmamalıdır" ifadelerini kullandı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emin Korkmaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title