Haberler

Milas'ta Güreş Dostluk Maçı

Gürcistan ve Güney Afrikalı Güreşçiler dostluk turnuvası için Milas güreşçileri ile turnuvada buluştu.

Gürcistan ve Güney Afrikalı Güreşçiler dostluk turnuvası için Milas güreşçileri ile turnuvada buluştu. Gece geç saatlere kadar süren turnuvada Gürcistan birinci, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi ikinci, Güney Afrikalı güreşçiler ise üçüncü oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu ve Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Dostluk Güreş Turnuvası Milas Kapalı Spor salonunda yüzlerce güreşseverin ilgi ile takip ettiği ortamda yapıldı. Gürcistan ve Güney Afrika ülkelerinden misafir güreşçiler ile Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi güreşçilerinin katıldığı ve gece geç saatlere kadar süren dostluk turnuvasında izleyenlere keyif veren güreşlerde 36 güreşçi kıyasıya mücadele etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas AK Parti İlçe Başkanı Avukat Bülent Demir, Eski Köyceğiz Belediye Başkanı Şadi Pirci'nin de takip ettiği dostluk müsabakalarında Gürcistan birinci, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi ikinci, Güney Afrika üçüncü oldu.

Güreşlerin ilk bölümünde Güney Afrika ile Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitimi Merkezi güreşçileri karşı karşıya geldi. Yüzlerce güreş severin büyük desteğiyle müsabakalara başlayan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Güreşçileri Güney Afrika Karşısında 8-2 galip geldi. Yorgunlukları dinmeden Gürcistan Güreş Takımıyla ikinci müsabakalara çıkan Milaslı güreşçiler güçlü rakipleri karşısında talihsiz müsabakalar kaybederek Gürcistan'a 9-3 mağlup oldular. Gecenin son müsabakaları Gürcistan ve Güney Afrika Arasında devam etti. Gecenin geç saatlerinde yapılan Güney Afrika ve Gürcistan takımlarının mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu. Gürcistanlı güreşçiler müsabakayı 9- 4 kazanarak dostluk turnuvası birincisi oldu. Müsabakalar sonrasında dostluk turnuvasının birincisi Gürcistan'ın kupasını Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, turnuvanın ikincisi olan Milas Güreş Eğitim Merkezinin Kupasını dostluk turnuvasını tertip eden Milas Gençlik Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy,

turnuvanın üçüncüsünün kupasını eski Milli Güreşçi İzmir Güreş İl Temsilcisi Hanefi Cengiz verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Güçlü Güney Afrika Gürcistan Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title