Haberler

MHP Selçuk İlçe Başkanı Görür'den Sert Açıklamalar

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, parti binasında düzenlenen toplantıda açıklama yaparak, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve CHP'li Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür'e yüklendi.konuşan MHP İlçe Başkanı Görür, ilçedeki bazı siyasilere...

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, parti binasında düzenlenen toplantıda açıklama yaparak, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve CHP'li Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür'e yüklendi.

MHP eski İzmir milletvekili Şenol Bal'ın partisinin ilçe binasında köy muhtarları, mahalle muhtarları ve partililerle ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği ziyareti sırasında

konuşan MHP İlçe Başkanı Görür, ilçedeki bazı siyasilere sert çıktı. Başbakan Tayyip Erdoğan ile Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür arasında bir fark göremediğini söyleyen Görür, "AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, kendini 10'a bölmüş durumdadır. Kaymakam o, başhekim o, emniyet o, müze müdürü o, kısacası Sema hanım bu ilçede her şey olmuştur. Burada AKP'lilerin yaşam hakkı var da, başka partililerin yaşam hakkı yok mu?" şeklinde konuştu.

Selçuk'taki AK Parti ve CHP İlçe örgütü temsilcilerinin MHP'nin adını kullanarak aralarında savaş başlattıklarını iddia eden Görür, bu konuda her iki partinin de MHP seçmeniyle uğraştıklarını söyledi. Belediye Başkanı Ülgür'ün sadece seçime yatırım yaptığını öne süren MHP İlçe Başkanı Levent Görür, Selçuk'taki tüm siyasi parti temsilcilerinin geçmişinin araştırılmasını istedi. Görür, geçmişte nasıl olduklarını, bugün ne durumlara geldiklerinin mutlaka araştırılması gerektiğini, burada en temiz sonucun MHP üzerinde çıkacağını savundu. Görür; "Bizler MHP olarak Selçuk'ta hak için, Allah için siyaset yapıyoruz" dedi.

Türkiye'nin gündemine de değinen MHP İlçe Başkanı Görür; Türkiye'nin bütün gündemini suni olarak değerlendirdi. İktidar partisinin Türkiye'de sürekli suni gündemler yarattığını savunan Görür, üç ayda bir Türkiye'nin gündeminin değiştirildiğini, bu süreç içerisinde ise birçok kanun maddesinin onaylandığını iddia etti. Son olarak Akil Adamları ortaya attıklarını dile getiren Görür, "Önce kürtaj, sonra 3 çocuk, 5 çocuk, şimdi ise Akil Adamlar çıktı. Başbakan Erdoğan, sizce bu kadar akıllı bir insan mı? Aslında sanıldığı kadar akıllı bir insan değil. Onu yönetenler var. Eline bir rapor verip Türk insanının karşısına çıkıyor ve Türk halkını kandırıyor" şeklinde konuştu.

Mayıs ayında gençlik hareketini başlatacaklarını açıklayan Görür, "Benim tek amacım üç hilal bayrağını Selçuk Belediyesi hizmet binasına dikmek. Biz üç buçuk yıl önce göreve geldiğimizde bu konuda bir söz verdik. Biz buna önce kendimizi inandıracağız, sonra yönetimimizi inandıracağız, son olarak da yelerimizi ve Selçuk halkını inandıracağız. Bunu başardığımıza inanıyorum. Selçuk halkının da bize inandığını biliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Vefa Ülgür Sema Yeşilçimen Levent Görür Ak Parti Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İbrahim Reisi'nin cenaze töreninden ilk görüntüler! İzdiham yaşandı

İbrahim Reisi'nin cenaze töreninden ilk görüntüler! İzdiham yaşandı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title