Haberler

Ayhan Bora Kaplan davasında çarpıcı iddia: Sinan Ateş, silah kaçakçılığını bildiği için öldürüldü

Güncelleme:

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davası'nın müştekilerinden Muhammed Sağ, cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in, Kaplan'ın yaptığı silah kaçakçılığını bildiği için öldürüldüğünü iddia etti.

Emniyete kadar uzanan Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davası gündemdeki yerini korurken davanın müştekilerinden Muhammed Sağ, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Sağ, "Rahmetli bunların bana teklif ettikleri farklı yerlere silah satmayı biliyordu. O yüzden öldürüldü." ifadelerini kullandı.

KAPLAN DAVASININ MÜŞTEKİ İSMİ ATEŞ CİNAYETİ HAKKINDA KONUŞTU

Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün iki numaralı ismi ve davanın gizli tanığı olan Serdar Sertçelik'in iddiaları sonrası başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 8 kişiden 7'si tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında açığa alınan iki emniyet müdürü ve bir komiserin de olması Ankara'da hareketli günlerin yaşanmasına neden olmuştu. Olayın yankıları hala devam ederken davanın müştekilerinden Muhammed Sağ TELE1 canlı yayınında ortaya attığı iddialarla işin Sinan Ateş cinayetine kadar uzandığını söyledi.

"SİNAN ATEŞ SİLAH KAÇAKÇILIĞINI BİLİYORDU"

Sağ, yaptığı açıklamada, "Rahmetli bunların bana teklif ettikleri Novoroski'de silah alıp Lazkiye, farklı yerlere silah satmak, Basra'ya silah satmak. Novoroski'de milyonlarca silah alınmış Ortadoğu ülkelerine satılmış. Bunları biliyordu rahmetli. O yüzden öldürüldü. Ben o yüzden Türkiye'ye gelmiyorum. Zaten Sinan Ateş'in tetikçiliğini Bora Kaplan kabul etmediği için birileriyle arası bozuldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ayhan Bora Kaplan Sinan Ateş Kurban Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (6)

Kerem Sevimli:

En problemli sonuç ne biliyor musunuz? Mhp ye oy veren milyonlarca vatandaş bu olayı normal görüp mhp yi desteklemeye devam ediyor, sordan vatan sevdalısı hepsi

293
108
yanıtYanıtla
Halit:

genellemen yanlış her partide parazit olur

yanıt51
yanıt68
Mehmet Vatandaş:

Rahmetli Türkeş, zamanında " dallandık, budaklandık şimdi budanma zamanı demişti. Bahçeli çürük dalları budamazsa MHP açılımı Mafyacı Hareket Partisi olur. Ülkücüden mafya, mafyadan ülkücü olmaz

yanıt74
yanıt4
Zekı Bulut:

Olayı uyuşturucu ve kaçakçılığq bağlamak istiyorlar alakası yok olay siyasidir MHP tarafından ıslenmıs bir cinayettir insan öldürmek milliyetcilik sananlar var

172
55
yanıtYanıtla
Ömer Mayda:

Olayı oraya bağlamak için iddia sürüyorlar piyasaya. Cinayeti işletenler MHP lidir. Kanıtım yok ama başka açıklamasıda yok. Bu olayı normal görüp halen MHP ye destek verenler en az onlar kadar katildir.

39
24
yanıtYanıtla
Emirhan Uçkan:

bu silahlar bize mermi yagdiracak iç savaş çok yakin

20
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title