Haberler

'Melekler' Bölümü Hizmete Girdi

Nazilli Devlet Hastanesi'nde Halkla İlişkiler Servisi Hizmete Girdi. Beş Kişilik Ekiple Hizmet Veren Birimin Adına 'Melekler' İsmi Verildi.

Nazilli Devlet Hastanesi'nde bir ilke daha imza atılarak, Halkla İlişkiler Servisi hizmete girdi. Beş kişilik ekiple hizmet veren birim yaptığı çalışmalarla adeta hastaların imdadına yetişirken, birimin adına 'Melekler' ismi verildi.

Nazilli Devlet Hastanesi'nde örnek bir hizmet olarak devreye giren ve Halkla İlişkiler servisinde görevlendirilen sağlık hostesleri, yaptıkları çalışmalarla hastaların en büyük yardımcıları konumuna geldiler. Sağlık hostesleri, danışma, ilk müracaat, muayene, laboratuar, tedavi ve benzer konularda yaşlı, felçli ya da tek başına müracaat eden yardıma muhtaç hastalara yardımcı oluyorlar. Mesai saatleri boyunca yoğun bir tempo içerisinde olan hostesler, merkezi bir telefon ağı sayesinde en kısa sürede hastaya ulaşabiliyorlar. Aynı zamanda polikliniklerle de sıkı bir çalışma içerisinde olan hostesler, hastanın hastaneye girişinden çıkışına kadar gerekirse evine kadar da yardımda bulunabiliyorlar. Melekler biriminin hizmete girmesiyle birlikte hastaneye gelen ve işlemlerde sıkıntı yaşayan birçok hastanın rahatladığını ifade eden Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Orhan Koç, "Hastanemize gelen hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için sağlık hostesi uygulaması başlattık. Halkla ilişkiler birimimizde hizmet veren Müdürümüz Gülçin Algan'la birlikte görev yapan dört bayan arkadaşımız, güler yüzlü, saygılı ve sıcak ilgileri ile kısa zamanda hastanemizin melekleri oldular. İnsanlarımız her türlü güler yüzlü ilgiye ve iyi hizmete layıktır" dedi.

Birimden her zaman büyük yardım gördüğünü belirten görme özürlü hastalardan olan Ersun Akdağ sağlık hosteslerine teşekkür ederek "Onların hepsi bir melek. Hastaneye gelmeden önce telefon ediyorum. Geldiğim andan itibaren tüm işlemlerimde bana yardımcı oluyorlar ve hastaneden çıkana kadar da gerektiğinde tekerlekli sandalye ile her yere götürüyorlar. Kendilerine ve bu hizmetin bizlere sunulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

(AS-DAK-Mİ-

(AS-DAK-Mİ-)

10.05.2007 09:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title