Haberler

Manavgat'ta Muay Thai Heyecanı

Manavgat'ta Muay Thai heyecanı yaşandı.

Manavgat'ta Muay Thai heyecanı yaşandı.

Manavgat, Profesyonel Muay Thai Süper Lig 10. Ayak Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Avşar Spor Kulübü'nün organize ettiği ve Evrenseki Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü.

Profesyonel Muay Thai Süper Lig 10. Ayak Şampiyonası Manavgat 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenen, Avşar Spor Kulübü'nün organize ettiği ve Evrenseki Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye'nin birçok bölgesinden sporcular katıldı. Manavgat halkının da büyük ilgi gösterdiği turnuvayı Akdeniz TV'de naklen yayın verdi. Sporcular derece almak için kıyasıya yarışandı. Turnuvayı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Muratpaşa Kaymakamı ve Muay Thai Federasyon Başkan Vekili Fatih Kocabaş, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Manavgat Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Boztaş, MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, Yeşilay Manavgat Temsilcisi Fatih Kaplan, Muay Thai Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, milli takım antrenörleri izledi. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verilirken, turnuvaya katkı sağlayanlara da Muay Tahai Federasyonu tarafından şilt takdim edildi.

Manavgat Avşar Spor Kulübü Antrenörü ve Türkiye Muay Thai Federasyonu Profesyonel Teknik Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Antrenörü ve İl temsilcisi Yasin Avşar, turnuvanın çok iyi geçtiğini belirterek, "Muay Thai Federasyonumuzun faaliyetleri kapsamında Süper Lig 10. Ayak şampiyonası Manavgat'ta yapmanın sevincini yaşıyoruz. Büyük bir organizasyon oldu. Evrenseki Belediyemiz organizasyonumuza sponsor oldular. Belediye Başkanımız Recep Barut'ta katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvaya katılan tüm konuklarımıza ve sponsorlarımıza, katkı sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Avşar, bu tür organizasyonları Manavgat'ta her yıl yaptıklarını ve izleyici kitlesinin oldukça fazla olması nedeniyle önümüzdeki zamanlarda yapmaya devam edeceklerini söyledi. Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut'ta, bu tür spor etkinliklerine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Barut Evrenseki Manavgat Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title