Haberler

Köyceğiz Fen Lisesi Öğrencileri TRT'yi Ziyaret Etti

Köyceğiz Fen Lisesi öğrencileri, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) İzmir Müdürlüğünü ziyaret etti.

Köyceğiz Fen Lisesi öğrencileri, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) İzmir Müdürlüğünü ziyaret etti.

Lisenin, 2 yıldır yürüttüğü Avrupa Birliği Erasmus projesi kapsamında, radyo ve televizyonun eğitim öğretim ortamına entegrasyonu konusunda bilgi edinmek ve proje faaliyetlerini yaygınlaştırmak amacıyla İzmir TRT Müdürlüğü ziyaret edildi.

Televizyon ve radyo stüdyolarını gezme fırsatı bulan öğrencilerden, Mehmet Berk Yüceur ve Elif Gödüş katıldıkları TRT Fm canlı yayınında okullarını ve projelerini tanıttı.

Medya araçlarının eğitim, öğretim faaliyetlerinde etkinliğini arttırmayı ve digital becerileri kullanarak öğrenmenin gerçekleşmesini sağlamayı hedeflediklerini belirten proje koordinatörü Uygar Turgut, "yürütmekte olduğumuz Erasmus+ School Media Center - Taming the Fourth Power projesinin etkinlikleri kapsamında TRT Müdürlüğü'nü ziyaret ettik. 2 yıl boyunca etkin şekilde yürütülen projenin amacı medya araçlarını kullanarak, derslerde öğrencilerin katılımlarını arttırmak ve öğrenmenin gerçekleşmesini sağlamak" dedi.

Ziyarette öğrencilere, okul müdürü Gürhan Karabacak, proje koordinatörü Uygar Turgut ve tarih öğretmeni Aydın Dirim eşlik etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Köyceğiz İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title