Haberler

"Erdoğan İlk Defa Kendi İçin Oy İstiyor"

Güncelleme:

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, "10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı yine yalnız bırakmayacağız. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, ilk defa kendi için bir oy istiyor" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı yine yalnız bırakmayacağız. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, ilk defa kendi için bir oy istiyor" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından planlanan programa katılan Fuat Köktaş'a, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve parti teşkilatları eşlik etti. Program sonunda çay ocağına toplanan mahalle sakinlerine seslenen başkan Köktaş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi.

Siyaseti 77 milyon vatandaş için yaptıklarını vurgulayan Köktaş, "Bizim farkımız bu. Onun için milletimizin, ne istediğini, onların taleplerini, isteklerini çok iyi bilen teşkilatlarız. Onun içindir ki bu teşkilatlar 8 seçimde hep oyunu arttırarak yoluna devam etmiştir. Onun için aziz milletimiz Recep Tayyip Erdoğan'a 8 seçimde destek vererek yoluna devam ettirmiştir. İnanıyoruz ki aynı arzuyla, aynı inançla, aynı çalışkanlıkla, devam ederek 10 Ağustos'ta da milletimiz tarihi bir oy ile Recep Tayyip Erdoğan'ı Reisi Cumhur olarak Çankaya Köşkü'ne çıkartacaktır" diye konuştu.

YENİ TÜRKİYE BÜYÜK TÜRKİYE

Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerin ayrı ayrı önemi olduğuna vurgu yapan Başkan Köktaş, "Ama 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminin de çok ayrı anlam ve önem taşıyan bir seçim olarak milletimizin önüne geliyor. Türkiye'de ilk defa vesayet döneminin kalktığı bir seçim olacaktır. İlk defa Türkiye seçtiği bir cumhurbaşkanının anayasa kitapçığı fırlatmasıyla yüzde 40 fakirleştiği bir seçim sürecini geride bırakacaktır. 10 Ağustos yeni Türkiye, büyük Türkiye, değişimini yapıp dönüşümünü tamamlayacağı bir Türkiye'nin temellerinin atılacağı bir tarih olacaktır. Bu tarihe hep birlikte yürüyeceğiz. Bu tarihte Recep Tayyip Erdoğan'ı yine yanlız bırakmayacağız. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan ilk defa kendi için bir oy istiyor. Hep bugüne kadar milletvekilleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri için meydanlarda oy istemişti. Şimdi kendisi meydanlarda, milleti ile buluşarak yeni Cumhurbaşkanı olabilmek için mücadelesini veriyor. Hamdolsun bizim Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Cumhurbaşkanı olup, olmayacağı gibi bir derdimiz yok. Allah'ın izniyle 10 Ağustos'ta Recep Tayyip Erdoğan ilk turda 12. Cumhurbaşkanımız olacaktır. Bundan da hiç şüphemiz yoktur" şeklinde konuştu.

AK PARTİ'DE SANDIK EĞİTİMİ PROGRAMI

Öte yandan AK Parti Samsun İl ve İlçe Teşkilatları, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sandık eğitim programı Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Çarşamba merkez ve mahallelerindeki sandık görevlilerine, seçim günü sandık başında neler yapacakları konusuyla ilgili olarak verilen eğitim toplantısına AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İl Ar-Ge Başkanı Hakan Ay, İlçe Koordinatörleri Reşat Keleş ve Muzaffer Öztel, teşkilat üyeleri ve sandık görevlileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Bugün burada 10 Ağustos'a giden yolun son virajındayız. Sandık görevlilerimiz olarak sizler seçim günü sandık başkanı ile sandık başında görev yapacaksınız. O gün sabahın erken saatlerinde sandığın başında olup atılacak olan oylara sahip çıkmak gibi önemli bir göreviniz var. Bir anlamda 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sizin omuzlarınızın üzerinde olacak. Parti olarak sandık görevlilerimiz için her zaman toplantı, istişare yapan, eğitim veren bir teşkilatız. Bugüne kadar oylarımızı arttırarak geçirdiğimiz 8 seçimde sandık görevlilerimiz başarılı çalışmalara imza attı. 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bu başarıyı göstereceğinize, sandığa sahip çıkacağınıza inancımız tamdır. İnşallah göstereceğiniz bu başarı ile adayımız Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda 12. Cumhurbaşkanımız olarak seçilecektir. Şimdiden sizlere bu kutsal görevde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Köktaş'ın konuşmasının ardından sandık eğitimi konulu sinevizyon gösterimi katılımcılara izletildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title