Haberler

Kaymakam Özbek'ten Başkan Gürsoy'a Ziyaret

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, beraberindeki kurum amirleriyle Belediye Başkanı Gürsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, beraberindeki kurum amirleriyle Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, beraberindeki Jandarma Komutanı Mesut Başkurt, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, Yazı İşleri Müdürü Selami Çevik, İl Özel İdaresi Müdürü Süleyman Zorer, İl Özel İdaresi Şefi Yakup Arıkbaş, Mal Müdürü Rıfat Bozkaya, Vakıf Müdürü M. Şakir Sözer, Nüfüs Müdürü Ahmet Seçkin, kaymakamlık personelleri Şenay Sözer, Nahit İkibeş ve Nejdet Topal ile AK Parti'den başkan seçilen Necati Gürsoy'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Adilcevaz'ın Türkiye'ye örnek bir seçim süreci yaşadığını belirterek, "Bu süreç seçim günüde aynı şekilde demokratik ortamda, kırmadan, dökmeden yaşandı. Halkın iradesi sandığa bu şekilde yansıdı ve siz değerli başkanımıza 5 yıl hizmet görevi verildi. Bu süre zarfında sizin gibi bürokrasiyi bilen, devlet terbiyesiyle yetişmiş üst düzey bir bürokratla çalışmaktan mutluluk duyacağız. İlçemizde hizmetlerin gelmesinde Adilcevaz Kaymakamı olarak ben ve kamu müdürlerimizle beraber üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi.

Adilcevaz belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, Kaymakam Özbek ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye başkanı olarak sizin gibi bir kaymakamla çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyacağım. Biz parti rozetini çıkarıp, hizmet rozetini taktık ve hizmetlerimize yavaş yavaş başladık. Yapacağımız tüm hizmetlerimizde eminiz ki sizin de katkınız büyük olacaktır. Bu vesile ile yaptığınız ziyaret beni ve ekibimi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah hep birlikte Adilcevaz için büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Başkan Gürsoy, seçim süreci boyunca köylerde ve merkezde sükünetin sağlanmasında büyük emekleri olan Adilcevaz İlçe Jandarma Komutanı Mesut Başkurt'a ve Emniyet Müdürü Davut Küçüker'e teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Özer ÖZBEK Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title