Haberler

Kaymakam Kocabaş'a Expo Teşekkürü

EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami Gülay, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş'ı ziyaret ederek teşekkür etti.

EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami Gülay, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş'ı ziyaret ederek teşekkür etti. Gülay, Kocabaş'a ipek kozası ve EXPO flaması hediye etti.

Antalya'da yapılan çalışmalarda kendilerine destek veren Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş'ı makamında ziyaret eden EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami Gülay, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunan Kaymakam Kocabaş ve Genel Sekreter Gülay, ortak noktanın kentin tanıtımı olduğunu söyledi. Gülay, "EXPO 2016 yüz akımız olacak bir projedir. Kentin tüm dinamikleri ile iş birliği içinde bu organizasyonu başarıyla yürüteceğiz." dedi.

'ŞAKAYIK' MOTİFLİ İPEK KOZASI

Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, EXPO 2016'ya ilk günden itibaren verdiği desteği bundan sonra da aynı şekilde sürdüreceğini söyledi. Fatih Kocabaş, "Görev yerim neresi olursa olsun EXPO 2016'nın tanıtımına katkı koyacağımı unutmayın." dedi. Kaymakam Kocabaş, bu uluslararası organizasyonun böyle bir dünya kentine yakışacağını belirtti.

Genel Sekreter Gülay, Kaymakam Kocabaş'a üzerinde sembol çiçek 'şakayık' motifi olan ipek kozası ve EXPO 2016 flaması hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Kocabaş Selami Gülay Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title