Haberler

Kars Valisi Özdemir Oyunu Sosyal Bilimler Yüksek Okulunda Kullandı

Güncelleme:

Kars Valisi Günay Özdemir, eşi Fatma Özdemir ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Sosyal Bilimler Yüksel Okuluna giderek oyunu kullandı.

Kars Valisi Günay Özdemir, eşi Fatma Özdemir ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Sosyal Bilimler Yüksel Okulu'na gelerek oyunu kullandı.

Kars Valisi Günay Özdemir, bugünün tarihi bir gün olduğunu, Türk halkının demokratik anlamda ilk defa Cumhurbaşkanını kendilerinin seçeceğini söyledi.

Vali Günay Özdemir; "Bugün aslında tarihi bir gün, Çünkü Türk halkı demokratik anlamda Cumhurbaşkanını seçiyor. ve bu da tarihimizde ilk defa bugün gerçekleştirdiğimiz bir gün ve hep beraber bu tarihi güne şahitlik ediyoruz" dedi.

İleride bu günün önemini, bugünün ne kadar değerli olduğunu hep beraber göreceğiz diyen Özdemir; "Çünkü demokratik değişim ve dönüşümün bugün önemli bir halkasını gerçekleştirdik. Bu değişim ve dönüşüm sayesinde Türkiye'de halk artık kendi kararlarını kendisi veren ve kendi yöneticilerini kendisi seçmenin mutluluğunu ve hazzını yaşayacak. İnşallah bundan sonra bu değişim ve dönüşüm Türk halkına hayırlı olur, ilimize hayırlı olur. Bütün Dünya'ya hayırlı olur" diye konuştu.

Bütün güvenlik önemlerinin alındığını ifade eden Vali Günay Özdemir, "Tabi bütün tedbirlerimizi aldık. Şuana kadar da herhangi bir sıkıntımız yok. İyi bir şekilde devam ediyor. Bu konuda halkımızın da bize çok ciddi destek verdiğini görüyoruz. Zaten Kars huzurlu bir kent, huzurlu bir yer, bu huzurun da devamı konusunda bütün halkımızdan destek bekliyorum" şeklinde konuştu.

Vali Günay Özdemir, daha sonra eşi Nurcan Özdemir ile birlikte oy kullanacağı 1035 nolu sandığa gelerek sandık görevlileriyle br süre konuştuktan sonra oyunu kullandı.

Vali Özdemir, oy kullanmak üzere salonunda bulunan vatandaşlarla da kısa süreli sohbet ederek Sosyal Bilimler Yüksekokulu'ndan ayrıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurcan Özdemir Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title