Haberler

İzcilerden Başkan Güder'e ziyaret

Güncelleme:

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü öğrencileri, İzcilik Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü öğrencileri, İzcilik Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, izciliğin gerekliliğini insanlara anlatmak ve izcilik faaliyetleri hakkında bilgi vermek adına her yıl 15 Şubat'ta kutlanan İzcilik Haftası nedeniyle Öncü Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Cengiz Uğur, Dernek Üyeleri, İzci liderleri ve minik izcilerle bir araya geldi. Kulüp çalışmaları ve sorunları hakkında Uğur'dan bilgiler alan Başkan Güder, ziyaretin anlamlı olduğunu ve gençliğimiz, çocuklarımız için yapılan güzel çalışmaların amacına ulaşması temennilerinde bulunarak derneğin çalışmalarında başarılar diledi.

"2010 yılından bu yana hizmet veriyoruz"

2010 yılından bu yana aktif olarak hizmet verdiklerini aktaran Öncü Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Cengiz Uğur, "2010 yılından beri Malatya'da aktif olarak gençlik ve izcilik çalışması yapıyoruz. İzcilik çalışmalarımız 7 yaşından 70 yaşına kadar izcilerimiz ile devam ediyor. İlkokul, ortaokul ve lise çocuklarına yönelik yaptığımız güzel çalışmalarımız var. Kapalı alan çalışmaları ve özellikle doğa kampları bunlarından başında yer alıyor. Tabi buradaki gayemiz çocuklarımıza vatanı, bayrağı ve izciliği sevdirmek. Bugünde Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder'i ziyaret ettik. Güzel karşılamalarından ötürü başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

"İzcilik branşını Malatya'da yaygınlaştırmalıyız"

İzcilik branşının kent genelinde yaygınlaştırılması gerektiğine dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Bugün izcilik kulübü hocalarımızı ve öğrencilerimizi belediyemizde ağırlıyoruz. Hoş gelmişler, sefalar getirmişler. İzciliğin amacı din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri hiçbir ayrım gözetmeden gençlere doğada hayatta kalma eğitimi vererek, karakter ve fiziksel gelişimlerini sağlamaktır. Bu küçük izcilerimizin okul dışında da bir araya gelmesi ve sportif faaliyetlerde bulunması ayrı bir anlam ifade ediyor. Malatya'mızda izcilik branşını daha da yaygınlaştırmalıyız. Battalgazi Belediyesi olarak Türk İzciliğinin birleştirici misyonu içinde izciliğe destek vermeye artırarak sürdüreceğiz. Özellikle gençliğine değer veren ve bu gençlik için taşın altına elini koyan bir Cumhurbaşkanına sahibiz. Bunun değerini bilmemiz gerek. Yerel yönetimler olarak bizlerde Malatya'mızda ve ilçemizde gençlik adına güzel çalışmalara ve yatırımlara imza atıyoruz Bu yatırımlar ve hizmetler sayesinde vatanını ve milletini seven bir gençlik yetişiyor. Gençliğimize verilen hiçbir emek zayi olmuyor, olmayacakta. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda yerel yönetimlerde gençlik birimleri kuruldu. Bizimde 1 yılı aşkındır bu birimi kurduk ve aktif olarak gençlerimize hizmet veriyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Uğur Osman Güder gençlik Malatya Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title