Haberler

İzbeton Emekçilerinin Bayram Buluşması

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZBETON A.Ş.çalışanları, bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZBETON A.Ş. çalışanları, bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

İZBETON bünyesinde ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen bayram etkinliği, belediye yöneticileriyle işçileri aynı sofrada buluşturdu. Törene katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Muhittin Selvitopu ve İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer ile daire başkanları ve müdürler, İZBETON çalışanlarıyla birlikte karavanadan yemek yedi. Törende konuşan Başkan Vekili Aydoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente büyük ve kalıcı eserler kazandıran bir vizyonla hareket ettiğini belirterek, kentin arazilerini rant aracı olarak görmediklerini söyledi. Tüm İZBETON çalışanlarının bayramını kutlayan Aydoğan, "Daha nice bayramlarda hep birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

ASFALTTA REKOR

İZBETON Genel Müdürü Hüseyin Sezer de kentin her caddesinde, sokağında imzası bulunan İZBETON işçilerinin Ağustos 2012'den, 9 Ekim 2013 tarihine kadar 1 milyon 200 bin ton sıcak asfalt serimi ve 3,5 milyon m² sathi kaplama yaptığını, ayrıca 163 bin kamyon asfalt ve sathi kaplama malzemesi taşıyarak bu alanda bir rekorun sahibi olduklarını dile getirdi. 505 caminin genel temizliğini yaptıklarını, 55 adet ibadet yerinin bakım onarımını gerçekleştirdiklerini ve 25 okulda da tadilat çalışması yapıldığını sözlerine ekleyen Sezer, 50 köy mezarlığına duvar inşa ettiklerini, bir 50 köyün daha sırada olduğunu söyledi. İZBETON Genel Müdürü Sezer, 6 bin taşeron işçiyi kadrolarına katan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin emeğin başkenti, Başkan Kocaoğlu'nun ise emekçinin başkanı olduğunu kaydetti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Selvitopu Hüseyin Sezer Aydoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title