Haberler

İsaören Futbol Sahası Açıldı

İnegöl Belediyesi’nin İsaören Mahallesine kazandırdığı futbol sahası ve lokal binası düzenlenen törenle açıldı.

İnegöl Belediyesi'nin İsaören Mahallesine kazandırdığı futbol sahası ve lokal binası düzenlenen törenle açıldı.

İsaören spor'un kullanacağı İsaören Futbol Sahası ve Lokal binaları, düzenlenen törenle açıldı. İlçe protokolü ve spor camiasının yoğun katılım gösterdiği açılış töreninde, İsaören Mahalle Muhtarı Fikri Türk kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Muhtar Türk, "Belediye başkanımıza bize bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için ve spora yönlenmeleri için bu tesisleri kazandırdı. Başkanımız bu tesisin sözünü bize vermişti ve sözünü yerine getirdi. Bugüne kadar olduğu gibi bugün yine yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, "İnegöl Belediyesi bu noktada altyapı ve üst yapıdan kentsel dönüşüme, çevreden eğitime, kültür sanattan, tarihe kadar her alanda önemli projelere imza atıyor. Yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehri yeniden imar etmeye çalışırken, sporu her yaş gurubuna yayma hedefiyle 'spor kenti İnegöl' kimliğine değer katmak için şehrimizin dört bir tarafına Türkiye'nin birçok yerinde bulunmayan semt sahaları, spor salonları ve futbol sahaları kazandırıyoruz. İnegöl Belediyespor, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi mesafeler kat etti ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdi. Belediyespor'un sadece voleybol ve basketbol ile değil, şehrin genelinde sporu sevdirme ve sporu tabana yayma ile ilgili hedefi var. Bu hedefe emin adımlarla koşmaktayız. Bu tesis uzun zamandır mahallemize kazandırmak istediğimiz bir çalışmaydı. İsaörenspor kulübünün yararlanacağı bu tesis, geleceğin sporcularını yetiştirecek. Amatör sporun nabzı bu tesislerde atacak" diye konuştu.

Kaymakam Ali Akça ise, "Spor ve hareket her yaş için gerekli. Ama gençlerin ihtiyacı yaşı kemale ermişlerden daha fazla. Onların enerjilerini bir şekilde harcaması gerekiyor. Gençlerin enerjilerini en masum şekilde harcayacakları yer spor. Bu tesis hem gençlerimize hem de bizler gibi yaşı kemale ermiş olanlara büyük hizmet verecektir. Ben bu hizmeti İsaören Mahallemize kazandıran belediyemize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Aktaş ve Kaymakam Akça'ya çiçek ve İsaörenspor formaları takdim edildi. Ardından ise kurdele kesimiyle açılış gerçekleştirildi. Protokol üyeleri açılış sonrası penaltı atışları yaptı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alinur Aktaş Ali Akça Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title