Haberler

Hizmet-İş İzmir Şubesinde Şimşek yeniden başkan

Güncelleme:

- Hizmet-İş İzmir Şubesinde Şimşek yeniden başkanİZMİR - Hizmet-İş Sendikası İzmir Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Gültekin Şimşek yeniden seçildi.

- Hizmet-İş İzmir Şubesinde Şimşek yeniden başkan

İZMİR - Hizmet-İş Sendikası İzmir Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Gültekin Şimşek yeniden seçildi.

Hizmet-İş Sendikası İzmir Şubesi'nin 1. Olağan Genel Kurulu İzmir'de bir otelde gerçekleştirildi. Yeterli katılımın sağlandığı kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Gültekin Şimşek, 66 oyla bir kez daha başkanlığa seçildi.

Kongrede konuşan Hak-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, "Biz İzmir'in tarihi ve turistik güzellikleri üzerinden söz etmeyeceğiz ama sendika geçmişi açısından baktığımız zaman İzmir, aynı zamanda Türkiye'nin iktisat kongresinin icra edildiği ve sendikalı çalışmaların temelini oluşturan, hak mücadelesinin, özgürlük mücadelesinin, adalet mücadelesinin temelini oluşturan ilk çekirdeklerin atıldığı şehir olması sebebiyle de bizim açımızdan önemlidir" dedi.

Tekrar başkanlığa seçilen Gültekin Şimşek ise "Yeni bir sayfa açıyoruz İzmir'de. Daha iyisini yapmak adına daha profesyonel bir ekiple hiç kimseyi ötekileştirmeden, bir bütün olarak bugüne kadar nasıl kol kola birlikte mücadele ettiysek daha fazlasını yaparak, daha fazla mücadele ederek, daha güçlü bir şekilde İzmir'de bize teslim edilen bu bayrağı daha iyi noktalara taşımak adına bir yola çıkıyoruz bugün. Allah mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

Hizmet-İş Sendikası İzmir Şubesinin yeni dönem için seçilen yönetim kurulu listesi ise şu şekilde: "Şube Başkanı Gültekin Şimşek, Yönetim Kurulu Üyeleri; Yusuf Tekin, Osman Akkuş, Seher Çevik, Celil Çakmak. Denetim Kurulu Üyeleri; Ali Devecioğlu, Yıldıray Çınar, Yusuf Cem Şanlıkaya. Disiplin Kurulu Üyeleri; Nihat Çoban, Akın Erçetin, Murat Sabuncu. Üst Kurul Delegeleri; Gültekin Şimşek, Yusuf Tekin, Osman Akkuş, Seher Çevik, Yıldıray Çınar, Münevver Hancı Özece, Sedat Kaya, Erhan Kural ve Nail Ökmen.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası İzmir Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Sağlıklı bir ilişki yaşamak isteyenler buraya! İşte ilişkinin başında karşı tarafa sorulması gereken sorular... BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title