Haberler

Günay Soluk ve Sevim Özduman'dan Cü Vakfı Okullarına Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Günay Soluk Kreş ve Anaokulu'na katkı sağlayan Müsetaşar Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul ve Ortaokul'unu yaptıran ve ek binaya katkı sağlayan hayırsever Sevim Özduman, Araştırmacı...

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Günay Soluk Kreş ve Anaokulu'na katkı sağlayan Müsetaşar Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul ve Ortaokul'unu yaptıran ve ek binaya katkı sağlayan hayırsever Sevim Özduman, Araştırmacı Yazar Müjgan Uçer'le birlikte CÜ Vakfı Okullarını ziyaret etti.

2013-2014 eğitim öğretim yılı açılışına katılan Soluk ve Özduman, burada Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk'la da görüşerek okullar hakkında bilgi aldı. Soluk ve Özduman, adlarının verildiği Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokul Müdürü Metin Çağan ve Günay Soluk Kreş ve Anaokulu Müdürü Sema Erbaş'la sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eğitim sırasında sınıfları da ziyaret eden Soluk ve Özduman burada öğrencilerle sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title