Haberler

Görme Engelli Sporcular, Halter Türkiye Şampiyonası'ndan Başarılı Döndü

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü halter sporcuları, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'ndan 6 madalya ile döndü.

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü halter sporcuları, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'ndan 6 madalya ile döndü.

Konya Seydişehir Belediyesi tarafından 28 ile 30 Haziran tarihlerinde Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'na katılan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü halter sporcuları, şampiyonadan 6 madalya ile döndü.

Şampiyonada, Senem Bozpapan 2 altın, Abdulvahap Arpacı 1 gümüş ve 1 bronz, İsmail Aldemir ise 2 bronz madalya kazandı.

Şampiyona dönüşünde gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Şerif Büyükdaş, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'ndan 6 madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şampiyonada kulüp sporcularının büyük bir başarı elde ettiğini kaydeden Büyükdaş, "Kulüp olarak her yıl hedeflerimizi büyütüyoruz. Bu anlamda Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası'ndan 6 madalya ile döndüğümüz için çok mutluyuz" dedi.

Büyükdaş, şampiyonaya katılmalarında kendilerine destek veren Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a da teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Malatya Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title