Haberler

Görele'de Öğrenciler Yararına Hergün Bir Kermes Açılıyor

Giresun'un Görele İlçesinde Derman Eğitim, Kültür ve Etkinlikler Derneği'nin düzenlediği kermes yoğun katımla Salih Sinirlioğlu caddesinde açıldı.öğrenciler yararına kullanılacağı bildirildi.

Giresun'un Görele İlçesinde Derman Eğitim, Kültür ve Etkinlikler Derneği'nin düzenlediği kermes yoğun katımla Salih Sinirlioğlu caddesinde açıldı.

Kur'an-ı Kerim ve dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen kermesten elde edilecek gelirin

öğrenciler yararına kullanılacağı bildirildi.

Kermesin açılışına Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Dernek Başkanı Halil Turan Nebioğlu, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tolga Erener, CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, MHP Görele İlçe Başkanı Muhammet Demirbaş ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Derman Eğitim, Kültür ve Etkinlikler Derneği Başkanı Halil Turan Nebioğlu, "Bu yıl 3.'sü düzenlenen kermesimizin geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.

Kermesimize destek veren tek gayeleri Allah rızası olan ablalarımıza, hanım kardeşlerimize ve destek veren esnaflarımıza açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor 'hizmet nimettir' anlayışıyla hizmet kervanına herkesi davet ediyor 4 gün sürecek olan kermesimizin hayırlara vesile olmasını Allahuteala'dan niyaz ediyorum " dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise, ilçede sosyal sorumluluk projelerin sürekli olarak yapıldığını belirterek, "Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesi içinde gönülleri hizmet aşkıyla dolu kardeşlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına eğitim sisteminde yapılacak olan yatırımlar yararına bilhassa ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yararına yapılan bu tür etkinliklerden son derece mutlu oluyoruz. Ben esnaflarımızın da bu tip etkinliklere destek vermesini istirham ediyorum. Bizler şuna iman etmişiz ki Allah kulunu yaratmadan önce rızkını yaratmıştır. Yeminle söylüyorum ki bu tip etkinlikler ilçemizin ve esnaflarımızın da bereketini, rahmetini artıran etkinliktir.

Bu noktada esnaf kardeşlerimizin müteessir olmamalarını sevinmelerini tekrar istirham ediyorum. Son günlerde ülkemizin üzerinde oynanan menfur terör saldırısı sonucu Hatay Reyhanlı ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırılar bizleri derinden üzmüştür. Allah Islah etsin diyorum ıslahı kabil olmayanları kahrı perişan etsin diyorum. Vahşetin ideolojisi olmaz vahşetin savunulacak bir yönü olmaz bu saldırıyı gerçekleştirenleri esefle kınıyorum" diye konuştu.

Kermeste çoğunluğu bayanların el emeği göz nuru çeyiz işlemeleri büyük ilgi gördü. Pasta, börek, organik yemekler yer alıyor. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Turan Nebioğlu Özgür Ertuğrul Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title