Haberler

Görele Belediyesi, Bahar Temizliğine Başladı

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi Fen İşleri Temizlik ekipleri daha temiz bir çevre sloganıyla bahar temizliğine başladı.

Giresun'un Görele İlçe Belediyesi Fen İşleri Temizlik ekipleri daha temiz bir çevre sloganıyla bahar temizliğine başladı.

Görele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kurduğu ekipleriyle ilçenin değişik yerlerinde yol kenarlarını boş arsa ve arazilerde bulunan poşet ve benzeri çöpleri toplarken vatandaşlarında bu konuda kendilerine destek vermelerini istediler.

Temizlik ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, "Kış mevsimini geride bıraktığımız ilçemizde bahar temizliği çalışmalarının startını verdik. İlçemizde baharı kapsamlı bir temizlikle karşılıyoruz. Kış aylarında kirlenen ve yağmur suları ve kısa süreli don olayları nedeniyle hasar gören cadde ve sokaklarımız bir yandan temizlenirken diğer yandan da onarımdan geçiriliyor. Kışın bıraktığı izleri ortadan kaldırarak hemşerilerimizin günlük yaşamını daha da kolaylaştırmaya çalışıyoruz. İlçemizin yaşanabilir kent çıtasını yükseltme hedefimize katkı sağlayacak her uygulamayı eksiksiz hayata geçirmekteyiz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title