Haberler

Genç yetenek 4 kulübün radarına girdi

Güncelleme:

- Genç yetenek 4 kulübün radarına girdi 17 yaşındaki yetenekli genci 4 kulüp takibe aldı Denizli'nin genç yeteneği Şeref Emre Özdemir geleceğin yıldız adayları arasına girdi Denizli Süper Amatör Lig'inde mücadele eden Denizligücüspor Kulübünde forma giyen 17 yaşındaki yetenekli futbolcu Şeref...

- Genç yetenek 4 kulübün radarına girdi

17 yaşındaki yetenekli genci 4 kulüp takibe aldı

Denizli'nin genç yeteneği Şeref Emre Özdemir geleceğin yıldız adayları arasına girdi

DENİZLİ - Denizli Süper Amatör Lig'inde mücadele eden Denizligücüspor Kulübünde forma giyen 17 yaşındaki yetenekli futbolcu Şeref Emre Özdemir ile Spor Toto Süper Lig'den 4 kulübün ilgilendiği öğrenildi.

Denizli'de yaşayan 2004 doğumlu olan yetenekli genç, sahada sergilediği performansıyla önümüzdeki yıllara damga vuracağının sinyallerini veriyor. 10 yılı aşkındır sahalarda boy gösteren Şeref Emre Özdemir, yıldız futbolcu olma yolunda ilerliyor. Denizligücüspor kulübünde forma giyen Özdemir, bugün oynan son maçta Ligin ilk devresi tamamlanmış oldu.

Takımının Ligin ilk devresinde toplam 19 gole sahip olduğu ve 11'ini ise fileye kendisi gönderen Özdemir, adeta yeteneğiyle göz kamaştırıyor. Bu sezon sahada gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şeref Emre Özdemir, genç yaşında olmasına rağmen kulüpleri peşine taktı. Yeşil sahada Denizligücüspor ile Kıralandemirspor'un karşılaştığı maçta Özdemir, 5 asist, 1 gollük performans sergiledi. Denizligücüspor'un 3-2 galip geldiği maçta 9 takımın içerisinde 14 puanla 4'üncü bitirdi. Özdemir ise takımındaki attığı goller ile başarıya adım adım ilerliyor.

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen ve Denizligücüspor forması ile takımına getirdiği başarılar ile adından söz ettiren ve Türkiye'nin büyük takımlarının radarına giren Şeref Emre Özdemir, hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gelen teklifler ve kariyer hedefi hakkında iddialı konuşan Özdemir, 2022 yılının kendisi için kariyer yılı olarak adlandırdığını ifade etti.

"Futbol işini severek yapıyorum"

Futbol hayatına 8 yaşında atıldığını belirten 17 yaşındaki Şeref Emre Özdemir, her yıldız futbolcu gibi kendisi de üst liglerde oynamak istiyor. Özdemir, "Zorlu bir maçtı olduğunu söyleyebilirim. Hava da güzeldi. Saha da iyi oynadık. Maçı taraftarımız olmamasına rağmen kazandık. Güzel bir galibiyet aldık. 1 gol 5 asist oynadığım için mutluyum. 10 senedir futbol oynuyorum. Her futbol oynayan çocuk gibi bizde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyorum. Tabi üst ligler de oynamak istiyorum. 8 yaşından beri futbol işini severek yapıyorum" dedi.

"Birçok yerden futbol için teklif geldi"

Takım arkadaşlarının kendisi gibi gençlerden oluşmasının sahaya olumlu yansıdığını anlatan Özdemir, kendisi için birçok futbol kulüplerinden de teklif geldiğine dikkat çekti. Özdemir, "Genç bir takımız. Bunun verdiği enerji ile güzel mücadele ediyoruz. Genç takım olmamızın etkisini sahada görüyoruz. Şampiyon olmak için oynuyoruz. Birçok yerden futbol için teklif geldi. Teklifler doğrultusunda menajerim ile değerlendirmelerimizi yapıyoruz. İlerleyen günlerde önümüzde çok maç var. Bu maçlarda da birincilik elde etmeye çalışacağız. İnşallah bu sezon benim ve takımım için iyi geçecek" diye konuştu.

"2022 yılı benim için kariyer yılı olacak"

Yeni yıllın kendisi için büyük kariyer odaklı bir sene olacağını ifade eden Özdemir, ailesinin ve takım arkadaşlarının ilerlediği yolda en büyük destekçisi olduğunu belirterek; 2022 yılı benim için kariyer yılı olacak. Bu yeni yıla girerken ailem ve takım arkadaşlarım en büyük destekçim oldu. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum. Onların da üzerimde çok emeği var. Bu yüzden hayal kırıklığına uğratmayacağım. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha iyi takımlarda forma giyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emre Özdemir Denizli Futbol Yerel Spor Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title