Haberler

Esogü Emyo 2016 Mezunlarını Verdi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO), ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO), ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle 2015-2016 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi.

Ülkenin geleceği için en önemli kaynağın nitelikli insan gücü olduğunu belirten EMYO Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Çelik, kendilerinin de bu ihtiyacı karşılamaya yönelik eğitim-öğretim faaliyetleri yürüttüklerini bildirdi. Bir insanın yetişmesinin en zahmetli süreç olduğunu ifade eden Doç. Dr. Çelik, mezunlara seslenerek onlara alanlarında en iyi şekilde yetiştirdiklerini aktardı. Doç. Dr. Osman Nuri Çelik tüm mezunları "Güzel yarınlar sizin olsun" sözleriyle uğurladı.

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ise, EMYO'nun toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek ve iş hayatının gerektirdiği yeterliliklere sahip nitelikli işgücü yetiştirmeyi amaçladığını söyledi. Rektör Gönen, mesleki bilgi ve becerileri kazandırmaya yönelik teorik ve uygulamalı iyi bir eğitim gören EMYO mezunlarının, kamu ya da özel sektörde iş bulabildiklerini ya da kendi işlerini kurabildiklerini ifade etti. EMYO mezunlarının iki yıllık eğitimleri sonucunda düşünme yeteneğini doğru kullanan, gerçeği araştıran ve yeni ilgi alanlarına yönelen öğrenciler olarak yetiştiğini vurgulayan Gönen, öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunan tüm EMYO öğretim elemanlarına teşekkür etti. EMYO mezunlarının mesleki bilgi ve becerilerinin yanı sıra ESOGÜ mezunu olmanın özgüveniyle hayatta başarılı olacaklarına inandığını belirten Prof. Dr. Hasan Gönen, ESOGÜ'nün onlar için her zaman sıcak bir yuva olarak kalacağını aktararak tüm mezunları yolları ve bahtlarının açık olması temennisiyle uğurladı.

Açılış konuşmalarının ardından okullarını dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri verildi. Daha sonra tüm mezunlara mezuniyet belgeleri verilirken keplerin topluca havaya atılmasıyla mezuniyet töreni sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hasan Gönen Nuri Çelik Eğitim Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title