Haberler

Eskişehir'de Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı

Güncelleme:

Eskişehir'de düzenlenen '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' organizasyonunda yerel ve ulusal basın mensupları bir araya geldi. Etkinliğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve CHP Milletvekilleri de katıldı.

Eskişehir'de çalışan yerel ve ulusal basın mensupları, düzenlenen '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' organizasyonunda bir araya geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' sebebiyle bir yemek organizasyonu düzenledi. Düzenlenen organizasyona Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakırözer ve İbrahim Arslan katıldı.

Düzenlenen organizasyonda, görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlanarak, meslek hakkında konuşmalar gerçekleştirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Büyükerşen Gazeteciler Günü Ahmet Ataç Kazım Kurt Odunpazarı Eskişehir Tepebaşı Etkinlikler Yerel Haberler Belediye Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title