Haberler

Eş Başkan Çelik Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Muş'un Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Rahmi Çelik, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin sorun ve çözüm önerilerini görüştü.

Muş'un Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Rahmi Çelik, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçenin sorun ve çözüm önerilerini görüştü.

Bulanık Belediye Başkanlığı toplantı salonunda Eş Başkan Rahmi Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya 9 mahalle muhtarı ve belediye encümenleri katıldı. Bulanık'ın daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe olması için çok yoğun çalışma ve gayret içinde olduklarını belirten Çelik, toplantıya ilgi göstererek katılan muhtarlara teşekkür etti. Toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Rahmi Çelik, 30 Mart yerel seçimlerinde kendileriyle birlikte seçilen tüm mahalle muhtarlarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Çelik, "Halkımızın önümüzdeki süreçte bizden beklentileri doğrultusunda yerelde hizmet anlayışını hayata geçirmemiz için muhtarlara ihtiyacımız var. Muhtarların ortaya çıkan bir temsiliyet sorumluluğu vardır. Mahalle sorunlarının tespiti konusunda olduğu gibi ekili arazilerin korunması içinde fikir ve önerilerini paylaşarak, sürülerin gelişi güzel tarlalara salınıp yapılan ziyanın önüne geçmek için de çaba göstermeleri gerekir" diye konuştu.

İlçedeki tüm sorunları halkla birlikte çözüp, herkese eşit bir muameleyle yaklaşacaklarını ifade eden Çelik, sınıf ayrımı etmeden toplumun her kesiminin gözlerinde aynı değere sahip olduğunu söyledi. Bireysel hizmetler için muhtarların kendilerinden bir talepte bulunmamalarını isteyen Çelik, "Biz bireysel hizmeti ortadan kaldırarak imkanlarımızı zorlayıp toplumsal hizmeti hayata geçireceğiz. Elbette imkanlarımız dahilinde gerçek ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardımcı olacağız. Ancak keyfi bir şekilde gelip belediyeden yararlanmaya çalışan insanlara da bireysel hizmeti ortadan kaldırma adına gereken cevabı vereceğiz. Muhtar arkadaşların mahallede var olan sorunların çözümüne yönelik başvurularda gerçek ihtiyaç sahibi mi değil mi konusunu iyi araştırıp talepleri o yönlü bize yansıtmalarını istiyoruz. Bireysel taleplerin zaruriyeti noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesine dikkat edilmesi gerekir" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rahmi Çelik Bulanık Muş Yerel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title